Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: befolyásolás

Gyurcsányék beismerték a „független” média befolyásolását

Gyurcsányék beismerték a „független” média befolyásolását

Miközben a sajtószabadságért aggódnak, Gyurcsány Ferenc és felesége is nyíltan beismerte, hogy befolyásolták a „függetlenobjektív” sajtót – előbbi már az őszödi beszédben, utóbbi az Indexszel kapcsolatban éppen most a Népszavában.

Holland újságíró: Sorosnak velünk is terve van

A magyar származású amerikai milliárdos személye Hollandiában is egyre nagyobb vitákat generál. Az ország egyik legismertebb jobboldali újságírója egy videóban beszélt Soros hollandiai tevékenységérõl.

SorosLeaks: így használja ki Soros György a befolyását

Soros a saját embereit ültette az egyik legnagyobb ukrán cég, a Naftogaz vezetõségébe. A privatizáció elõtt álló cég döntéshozói többször is találkoztak az amerikai milliárdossal, hogy a magánosítás részleteirõl egyeztessenek. Soros eközben az általa pénzelt NGO-kkal igyekezett lejáratni a cég vetélytársait - derül ki a Magyar Idõk birtokába került újabb beszélgetésekbõl.

Friedman: "Ez a gond Sorossal"

A nemzeti önrendelkezés kérdése a legfontosabb. Soros gondot jelenthet ezen a téren, de az EU még inkább - jelentette ki George Friedman amerikai geostratéga.

May üzent Sorosnak is: az emberek már döntöttek

Szó sem lehet második Brexit-népszavazásról, a 2016 nyarán született döntést nem lehet megmásítani - nyomatékosította Theresa May brit kormányfõ.

Milliárdokat költött a Magyarország elleni lobbizásra Soros György

Több mint 3,5 milliárd forintot költött a tavalyi évben - jelentõs részben magyar ügyekkel kapcsolatos - lobbizásra a Soros-hálózat az Egyesült Államokban.

Soros civil szervezetei több millió dollárt kaptak a macedón választások befolyásolására

A Judicial Watch konzervatív jogvédõ alapítvány az amerikai kormányzat beperlésével szerzett információt a Soros-szervezetekrõl, amelyek tevékenységükkel a macedón és az albán belpolitikát akarták befolyásolni - mondta a szervezet igazgatója kedden az M1 aktuális csatornának adott interjúban.

Soros üdvözölte a Magyarországgal szembeni erélyes fellépést

Soros György brüsszeli vitaindító beszédében üdvözölte az Európai Unió "erélyes fellépését" Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Így avatkozott be a francia elnökválasztásba Soros szervezete

Miközben a balliberális médiumok lépten-nyomon Oroszország befolyásolási szándékai miatt aggódnak, addig a Soros Györgyhöz köthetõ Avaaz nevezetû online aktivistahálózat vírusvideókkal, plakátok meghekkelésével, SMS-ekkel, több ezer telefonhívással, valamint különféle akciókkal "formálta" a médiát, illetve befolyásolta a választókat a francia elnökválasztás során.

Vissza az oldal tetejére