Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: belbiztonság

Nagymértékben csökkent az elkövetett bűncselekmények száma az elmúlt években

„A magyar rendőrök munkájának köszönhetően az elmúlt évtizedben sikerült 60–70 százalékkal csökkenteni az elkövetett bűncselekmények számát“ – közölte Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a Sárbogárdi Rendőrkapitányság új épületének átadásán.

Egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban, a lakosok rettegnek

Egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban, a lakosok rettegnek

Az erőszak, a kábítószer-kereskedelem és a lövöldözések olyannyira mindennapossá váltak Franciaország egyik úgynevezett „no-go area”-jában, hogy egy lakos az ukrajnai háborúhoz hasonlította a területet, ahol átlagosan kétnaponta lövöldöznek.

A legismertebb francia író szerint Európát elsodorja a népvándorlás

„Amikor a bevándorlásról van szó, senki sem irányít semmit, ez a probléma. Európát el fogja söpörni ez a kataklizma” – fogalmazott Michel Houellebecq.

Bakondi: nagy migrációs tömegmozgás esetén kevés a Frontex tízezer embere

Nagy migrációs tömegmozgás esetén nagyon kevés az uniós határ- és partvédelmi ügynökség (Frontex) tízezer embere - közölte a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója csütörtökön az M1 reggeli mûsorában.

Bakondi: több sebből vérzik a migránskártyák ügye

A miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója szerint sok sebbõl vérzik az úgynevezett migránskártyák ügye, ami politikailag, jogilag és a biztonság szempontjából is komoly aggályokat vet fel.

"Visszafordíthatatlan folyamatokat indítana el a kvótarendszer"

Káros és visszafordíthatatlan folyamatokat indítana el a kvótarendszer elfogadása, de erre csak akkor kerülhet sor, ha a kormány nem folytathatná a munkáját - jelentette ki Bakondi György.

Bakondi György: választ kell találni a fenyegetõ afrikai menekülthullámra

A miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója szerda reggel beszélt az Afrikából induló és a következõ évtizedekben esedékes menekülthullám veszélyeirõl.

"A szolidaritás nem jelentheti a kvótáknak való megfelelést"

A szolidaritás és az európaiság nem jelentheti csak a betelepítési kvótáknak megfelelést - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója.

Kritikusan romlott az európai belbiztonsági helyzet az elmúlt években

Bakondi György szerint radikálisan romlott a belbiztonsági helyzet az elmúlt két és fél évben Európa-szerte, ezzel szemben Magyarországon mind a nemzet-, mind a közbiztonság javult - jelentette ki a szakértõ a "Soros-tervrõl" indított nemzeti konzultációs lakossági fórumon a Békés megyei Gyomaendrõdön szerdán.

Pofonként érte a briteket, mennyire felkészületlenek egy újabb terrortámadásra

A britek úgy gondolták, elég biztonsági intézkedést tettek, ám egy terrortámadással kapcsolatos riadóztatási próba során kiderült: nagy a baj.

Vissza az oldal tetejére