Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: belharc

Karácsony lenácizta Wass Albertet, nem várt helyről kapott pofont

Karácsony lenácizta Wass Albertet, nem várt helyről kapott pofont

Az Index tegnapi választási műsorában Karácsony Gergely frissen megválasztott ellenzéki főpolgármester fogta magát és lenácizta Wass Albert erdélyi magyar írót és költőt. Nem várt helyről kapott ezért pofont.

A nap legszomorúbb híre: nem oszlatják fel az MSZP-t

Pár órával azután, hogy Szanyi Tibor, az MSZP prominens alakja bejelentette, fel kellene oszlatni a pártot, Kunhalmi Ágnes bement az ATV-be és kijelentette, csak semmi pánik, minden rendben van a párton belül. Azonban ez valójában annak a jele, hogy semmi sincs rendben és a Jobbik után egy újabb ellenzéki párt áll a szakadás elõtt.

Schiffer páros lábbal szállt bele Hadházyba

A volt pártvezetõ szerint Hadházy Ákos vele szemben megfogalmazott vádjai szemenszedett hazugságok. Schiffer András szerint, amíg az ellenzék a helyek és pénzek elosztásával van elfoglalva, és közben diktatúrázik és csalást emleget, minimálisak a változás esélyei.

Vészforgatókönyvvel készülnek Vonáék Toroczkaival szemben

A hatalom részbeni megtartása érdekében Vona Gábor emberei eltörölnék azt az elnöki vétót, mellyel két éve pont a bukott pártelnök érte el a radikális alelnökeinek kizárását.

Csúnyán beégett az LMP szóvivõje

Mint ismert, komoly belharc dúl az LMP-ben. Errõl kérdezte Rónai Egon az ATV Egyenes Beszéd címû mûsorában a párt szóvivõjét. A mûsorvezetõ azzal indított, hogy "ez a ruha az öné?" A kérdés azért volt aktuális, mert az LMP-s Sallai Róbert Benedek egyik Facebook-posztjában megszellõztette, hogy Szél Bernadett a párt társelnöke közpénzen hozott létre egy komoly ruhatárat, valamint több százezres fodrászszámlákkal is "büszkélkedhetett".

Sneiderrel és Gyöngyösivel bukdácsolhat tovább a Jobbik

Minden jel arra utal, hogy Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton irányíthatja a jövõben az identitásvesztett ellenzéki pártot.

Novák Elõd: Vona Gábor most már tehertétel a Jobbik számára

A választási kudarc után tovább gyûrûzik a Jobbikon belüli háború.

Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val

Mivel Botkának csak vidéken van mérhetõ támogatottsága, az MSZP mindenképp ki fog egyezni a DK-val és Gyurcsány ott lesz a közös budapesti listán.

Gyurcsány miatt fúrják egymást a szocik

Minden jel szerint Gyurcsány Ferenc miatt zárta ki az MSZP Móricz Eszter XV. kerületi önkormányzati képviselõt. A politikus fellebbez, de valószínûtlen, hogy ügye õszig lezárul.

Véres belharcok kezdõdhetnek a Boko Haramban

A Boko Haram brutális vezére Abubakar Shekau, de az Iszlám Állam szívesebben látna mást a terrorszervezet élén. A nézeteltérések komoly belsõ harcokat eredményezhetnek.

Vissza az oldal tetejére