Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: benjamin netanjahu budapesti látogatása

Félni kell ma Európában a zsidóságnak?

A zsidóság azon csoportok közé tartozik, amelynek szinte mindig volt oka a félelemre és végül velük szemben követték el a legszörnyûbb történelmi bûnöket. Ma újra olyan kor küszöbén állunk, amelyben érdemes résen lenniük, mert a hangulat ellenük fordulhat. Az igazi veszély azonban nem Magyarországon, sokkal inkább Nyugat-Európában leselkedik rájuk, ahogy ezt Izrael miniszterelnökének látogatása is egyértelmûvé tette.

EMIH: fontos történelmi esemény volt Netanjahu látogatása

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) köszönetét fejezi ki Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek, aki háromnapos látogatásával azt üzente, a magyar zsidóság a múlt fájdalmait nem felejtve, de a jövõbe nézve, büszkén élheti meg zsidó identitását.

Az alaptalan antiszemitázgatás Waterlooja

Az izraeli miniszterelnök látogatása valóban és több tekintetben is történelmi esemény lett. Ez Magyarország és a magyar kormány kétségtelen diplomáciai sikere mellett egész Közép-Európa, legfõképpen a V4-es együttmûködés országcsoportja számára világpolitikai elismerést is jelent. A Netanjahu-vizitnek ugyanakkor a magyar belpolitika számára lett egy nem várt, járulékos következménye is: az antiszemitizmussal való vádaskodás ország-világ elõtt vált nem egyszerûen hiteltelenné, de nevetségessé is.

Vissza az oldal tetejére