Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bérnövekedés

Felülmúlja a magyar bérnövekedés az uniós átlagot

Az elmúlt évek gazdasági növekedésének egyik hajtóereje a foglalkoztatás bõvülése és ezzel párhuzamosan a bérek emelkedése volt - áll a Századvég legfrissebb elemzésében.

Megbecsülik és értékelik a bölcsõdei dolgozókat

A bölcsõdei dolgozók bére az elmúlt évek alapján kimagasló növekedést mutat.

Egyre többet keresnek a magyar emberek

A gazdaság növekedésével együtt nemcsak a munkahelyek száma nõ, de a keresetek is folyamatosan emelkednek - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

A V4-ek közül Magyarországon nõnek a leggyorsabban a bérek

A visegrádi négyek, Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország csoportjában Magyarországon nõnek a leggyorsabb, Szlovákiában pedig a leglassabb ütemben a bérek - közölte a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség banki elemzésekre hivatkozva.

Ezért is szavaztak többen a Fideszre

Folyamatosan emelkednek a bérek, mégpedig nem véletlenül. A kormány gazdaságpolitikai döntéseit úgy tûnik, az emberek is elismerik, sõt ezek folytatására szavaztak.

Nálunk a második legnagyobb a bérnövekedés az EU-ban

Magyarországon volt a második legmagasabb tavaly a keresetek emelkedése az Európai Unió 28 tagállama közül - mondta a Magyar Idõknek Szalai Piroska, a Nemzetgazdasági Minisztérium tanácsadója. A bérek emelkedése a következõ években is fennmaradhat, amennyiben a kormány folytathatja jelenlegi gazdaságpolitikáját.

Szárnyal a magyar gazdaság

Tavaly november óta nem nõtt olyan gyorsan a magyar gazdaság, mint idén augusztusban a Világgazdaság mutatószáma, a gyorsulási irányadó szerint.

A bruttó 500 ezret is elérhetik a pedagógusbérek

Az átminõsítésre jelentkezõ pedagógusok több, mint a fele elnyerte a magasabb fokozatot, így õk jelentõs bérnövekedésre számíthatnak.

Szépen nõnek a bérek, alacsony az infláció

2016. januárban a bruttó átlagkeresetek 5,8 százalékkal nõttek az elõzõ év azonos idõszakához viszonyítva.

Vissza az oldal tetejére