Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: beruházás

Orbán Viktor: A világon egyedülálló beruházás az Azerbajdzsánból Románián keresztül Magyarországra áramot szállító vezeték

Orbán Viktor: A világon egyedülálló beruházás az Azerbajdzsánból Románián keresztül Magyarországra áramot szállító vezeték

A világon egyedülálló beruházás mellett kötelezte el magát partnereivel Magyarország: a világ leghosszabb tenger alatti villamosenergia-vezetékének megépítésére készülünk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Bukarestben, mielőtt aláírták az Azerbajdzsánból Georgián és Románián keresztül Magyarországra áramot szállító villamosenergia-hálózatról szóló szerződést.

A kormány átfogó támogatási programot indított ipari parkok és munkásszállók építésére

A kormány átfogó támogatási programot indított ipari parkok és munkásszállók építésére, ugyanis ezekre nagy szükség van a Magyarországra érkező beruházások ütemének fenntartásához – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Hajdúnánáson.

Lázár János a 888-nak: A válságnak is meg kell ragadni a lehetőségeit

Lázár János a 888-nak: A válságnak is meg kell ragadni a lehetőségeit

Lázár János, építési és beruházási miniszter a tihanyi Tranzit Közéleti Évadnyitó és Gondoklatexpón adott mini-interjút a 888.hu-nak.

Komjáthi Imre a kormányt ekézi a debreceni gigaberuházás miatt

Komjáthi Imre a kormányt ekézi a debreceni gigaberuházás miatt

Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, akit jó dolga már országgyűlési képviselőségig, milliós havi fixig vitte, mai ATV-szereplésében fényesen bemutatta, hogy ő is tevékenyen hozzájárult a szocialisták mélyrepüléséhez, egy százalék körüli népszerűségükhöz, ami ugye intenzíven konvergál a megszűnés felé.

Az ország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben, ahol a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét mintegy 3 ezer milliárd forint értékben – nyilatkozta a közmédiának Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára.

A magyar gazdaság már több lábon áll

Az elmúlt tíz-tizenkét év egyik legfontosabb eredménye, hogy a magyar gazdaság mára több lábon áll, és számos ágazata nemzetközileg is versenyképes, aminek köszönhetően az ország le tudta győzni a világgazdasági nehézségeket – jelentette ki kedden Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Aszódon.

Szijjártó: a gazdasági növekedés egyik előfeltételét az erős, nemzeti tulajdonú cégek jelentik

Nincs gazdasági növekedés beruházások nélkül, nincsenek beruházások erős nemzetgazdaság nélkül, erős nemzetgazdaság pedig nincs erős, nemzeti tulajdonú vállalatok nélkül – jelentette ki a tárca közleménye szerint kedden Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Zászlórúddal hergeli olvasóit Soros György magyarországi propagandalapja

Zászlórúddal hergeli olvasóit Soros György magyarországi propagandalapja

Egy újabb kamu írással örvendeztetett meg mindenkit a 444.hu, megcsillogtatva messze földön híres független-objektivitását és szakmaiságát.

264 milliárd forint értékű beruházás érkezik Debrecenbe

Magyarországon hozza létre első Dél-Koreán kívüli gyárát a lítum-akkumulátorokhoz szükséges katódok gyártásával foglalkozó EcoPro BM, a 264 milliárd forint értékű beruházással 631 új munkahely jön létre Debrecenben – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Szöulban.

Magyarország másfél évvel a világgazdasági folyamatok előtt jár

Magyarország a hatékony válaszintézkedéseknek köszönhetően mintegy másfél évvel a világgazdasági folyamatok előtt jár a koronavírus-válságot követő helyreállítás tekintetében – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön.

Vissza az oldal tetejére