Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: big pikcsör

Mede Ferenc a 888-nak: fontos, hogy világot lássunk, de ha nem találunk haza, akkor nem vagyunk magyarok

Mede Ferenc a 888-nak: fontos, hogy világot lássunk, de ha nem találunk haza, akkor nem vagyunk magyarok

Big pikcsör Mede Ferenc felvidéki magyar vállalkozóval. A nemzeti érzelmű üzletember lapunknak – sok más mellett – beszélt a szlovákiai magyarság helyzetéről; a világlátás és a hazatérés dimenziójáról; Kun Béla propagandistáiról; valamint arról, hogy miért is szükséges egy, a szerves magyar műveltségen alapuló szellemiség elsajátítása. Horváth Tamás nagyinterjúja.

Este 7:59

A nap legfontosabb hírei.

Pozsonyi Ádám: "Csak kilógni lehet a sorból"

Rendhagyó beszélgetés Pozsonyi Ádám író, mûvész, hadvezérrel a korszellemrõl és a korszerûtlenségrõl, a felforgató jobboldaliságról és a teret vesztett baloldalról, az élet alapvetõ törvényeirõl és arról, hogy "a nagy humanista jelszavak is valójában csak tankok és hadosztályok."

Milo Yiannopoulos: "Soros Magyarország legrosszabb exportterméke"

Rendhagyó interjú Milo Yiannopoulos radikális szólásszabadság-párti újságíróval és a New York Times bestseller szerzõjével a jobboldal és a baloldal küzdelmérõl, magáról a szólásszabadságról, az iszlámról, az európai kultúráról és természetesen Orbán Viktorról, Donald Trumpról és Soros Györgyrõl.

Douglas Murray: "Orbánnak teljes mértékben igaza volt"

Rendhagyó interjú Douglas Murray neokonzervatív publicistával, az Európa furcsa halála címû bestseller írójával Európáról, a kontinenst sújtó bevándorlási válságról, Magyarország migrációs politikájáról, valamint a politikai korrektségrõl.

Szijjártó Péter: "Azt szeretném, ha ez az ország keresztény és magyar ország maradna"

Rendhagyó beszélgetés Szijjártó Péterrel, Magyarország külügyminiszterével az õszinteségrõl és az igazságról, a rinocéroszokról és a joviális öregurakról, a magyar és vele ellentétes érdekekrõl, na meg arról, hogy "a vasárnap arról szól, hogy gyõzzünk".

Kövér László: "A jobboldal a normalitás világa, a baloldal meg az aberrációé"

Rendhagyó beszélgetés Kövér Lászlóval a fenegyerekrõl és a lázadásról, a normalitásról és az aberrációkról, a világkormányzásról és a nemzeti szuverenitásról, a diabolikus erõkrõl és a rendezettségrõl, na meg persze arról, hogy "aki bolsi, az az is marad".

Rényi-Vámos Ferenc: "Jóisten meghosszabbított kezei vagyunk"

Rendhagyó beszélgetés Rényi-Vámos Ferenccel, a magyar tüdõtranszplantáció élharcosával a Jóistenrõl és a lélekrõl, a robotokról és az emberekrõl, a félelemrõl és a szerelemrõl, a munkáról és a családról, na meg arról, hogy "hiszek abban, hogy egy magyar ember a legboldogabb Magyarországon lehet".

Václav Klaus: "Európának szüksége van Orbán Viktorra"

Rendhagyó beszélgetés Václav Klaus egykori cseh államfõvel, a cseh jobboldal ikonikus alakjával a migrációról, a nemzetállamokról, az Európai Unió és a V4-ek helyzetérõl. Nemrég megjelent könyve, a "Népvándorlás - Útmutató a jelenlegi migrációs válság megértéséhez" budapesti bemutatója elõtt beszélgettünk a cseh politikussal.

Gajdics Ottó: "Én például Nádastól hideglelést kapok"

Rendhagyó beszélgetés a nagy felhorgadóval, Gajdics Ottóval a kommunistákról és a megbocsátásról, a liberálisokról és a parasztmoralitásról, az européerekrõl és a jelzõ nélküli demokráciáról, a kardszárnyú delfinekrõl és a gendersemleges mosdókról, na meg arról, hogy "akkor ki is a paraszt, már könyörgöm?"

Vissza az oldal tetejére