Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: biztonság

Biztosított az ország energiaellátása, a magyarok fizetik a legalacsonyabb gázárat

A brüsszeli szankciók okozta energiaválság ellenére Magyarország készen áll a téli fűtési időszakra, a magyar gazdaság és a családok működtetéséhez szükséges energiahordozók biztosítottak – hangsúlyozta Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkára a fűtési szezon kezdete kapcsán.

A Twitter volt biztonsági főnöke szerint fennáll a veszélye, hogy külföldi ügynökök dolgoznak a cégnél

Nemzetbiztonsági kockázatot jelentő problémákról számolt be a Twitter közösségi oldalt üzemeltető vállalat elbocsátott biztonsági vezetője az általa kiszivárogtatott jelentésében, amely szerint fennáll a veszélye annak, hogy külföldi ügynökök dolgoznak a cégnél, a hiányosságok pedig a felhasználók személyes adataira is kockázatot jelentenek.

Orbán Viktor: Megvédjük Magyarország békéjét és biztonságát!

„A következő évtized legfontosabb feladata, hogy ebből a háborúból kimaradjunk” – hangsúlyozta a miniszterelnök az Országgyűlésben elmondott beszédében, melyből videó formájában osztott meg egy részletet közösségi oldalán.

Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely az amerikai külügy szerint

Az amerikai utazóknak szóló ajánlásban a teljesen biztonságos országok szűk csoportjában sorolják fel hazánkat – szemben Európa nagy részével – olvasható a Mandiner cikkében.

Sára Botond a 888-nak: „A felelőtlen nyilatkozatok a budapestiek biztonságát is veszélyeztetik”

Sára Botond a 888-nak: „A felelőtlen nyilatkozatok a budapestiek biztonságát is veszélyeztetik”

„Ne rángassanak bele bennünket a konfliktusba, ne a magyaroknak kelljen megfizetni a háború árát” – mondja Sára Botond, Józsefváros és Ferencváros képviselőjelöltje, a Fővárosi Kormányhivatal vezetője. Hozzátette: „Számunkra a legfontosabb, hogy a menekültek és a magyar emberek biztonságát garantálni tudjuk.”

Földi László a 888-nak: „Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában”

Földi László a 888-nak: „Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában”

A Békemenet résztvevői pontosan tudják, hogy őket semmilyen szinten nem lehet megfélemlíteni – jelentette ki a rákosmentiek mellett menetelő Földi László biztonságpolitikai szakértő. Hozzátette: „Ha az ellenzék nyer, ugyanaz lesz, mint Ukrajnában. Ukrajnában olyan kormány van hatalmon, ahol angolul beszélnek a kormányülésen.”

Katona József Gyurcsányéknak: „Ha életet tudnátok adni, akkor érdemelnétek meg az uralkodást”

Katona József Gyurcsányéknak: „Ha életet tudnátok adni, akkor érdemelnétek meg az uralkodást”

Háború, öldöklés, Juhász Ferenc. Nem a költőről természetesen, hanem a volt gyurcsányista honvédelmi miniszterről, Juhász Ferencről beszélek, aki már akkor szemrehányóan beszélt az ATV-ben arról, hogy Orbán nem küld fegyvereket és lőszereket Ukrajnába, amikor még ki sem tört a háború.

Orbán Viktor: „Számunkra Magyarország biztonsága az első!”

Orbán Viktor: „Számunkra Magyarország biztonsága az első!”

A kormányfő azt írja Facebook-bejegyzésében, hogy „Ebben a konfliktusban a legfontosabb A MAGYAROK BÉKÉJE ÉS BIZTONSÁGA”

Vissza az oldal tetejére