Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bõny

Folytatódik a bőnyi rendőrgyilkosság tárgyalása

Elsõfokú ítélet csak a nyári ítélkezési szünet elõtt várható.

Továbbra is ártatlannak vallja magát a bõnyi rendõrgyilkosság gyanúsítottja

Igazságügyi szakértõk meghallgatásával folytatódott pénteken a Szombathelyi Törvényszéken a bõnyi rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István ügyének elsõfokú tárgyalása - írja az MTI.

Szerdán kezdõdik a bõnyi rendõrgyilkosság tárgyalása

Szerdán kezdõdik és csütörtökön még folytatódni fog a bõnyi rendõrgyilkossággal vádolt Gyõrkös István büntetõperének tárgyalása a Szombathelyi Törvényszéken.

Rövidesen döntés születik a rendõrgyilkos ügyében

Heteken belül döntenie kell a nyomozó ügyészeknek a Bõnyben elkövetett rendõrgyilkossággal gyanúsított id. Gyõrkös István elleni vádemelésrõl, aminek legkésõbb december 21-éig meg kell történnie - írja a Magyar Idõk.

Vádat emelnek a bõnyi rendõrgyilkos ellen

A bíróság három hónappal meghosszabbította id. Gyõrkös István elõzetes letartóztatását. A közismert hungarista ellen befejezték a rendõrgyilkosság miatt indult nyomozást, és megkezdõdött a vádelõkészítés.

A bõnyi rendõrgyilkost hazavitték

A Központi Nyomozó Fõügyészség a szakértõk, a tanúk és a gyanúsított közötti ellentmondásokat szeretné tisztázni.

Elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá Gyõrkös Istvánt

A hírhedt bõnyi rendõrgyilkosság egyetlen gyanúsítottját, Gyõrkös Istvánt igaz­­ságügyi elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá.

Nincs több maszatolás: õ ölte meg a rendõrt Bõnyben

Április elején fejezõdhet be a bõnyi rendõrgyilkosság ügyében az egyesített igazságügyi orvos- és fegyverszakértõi vizsgálat. A jelentés megerõsítheti a korábbi szakértõi véleményeket, amelyek bebizonyították, hogy a Gyõrkös István gépkarabélyából kilõtt lövedék ölte meg tavaly Pálvölgyi Péter õrnagyot.

Felszámolták az MNA-t

A Magyar Nemzeti Arcvonal nevezetû szélsõséges hungarista szervezet valamennyi aktív tagját meggyanúsították, hárman közülük elõzetes letartóztatásba kerültek; így az MNA-t gyakorlatilag felszámolták.

Nem engedik haza a rendõrgyilkos Gyõrköst

Három hónappal meghosszabbították a bõnyi rendõrgyilkosság gyanúsítottjának elõzetes letartóztatását. A szélsõjobboldali Magyar Nemzeti Arcvonalat létrehozó Gyõrkös István gépkarabéllyal ölt meg egy rendõr õrnagyot még október 26-án.

Vissza az oldal tetejére