Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: boris johnson

Boris Johnson is ellátogatott Ukrajnába

A volt miniszterelnököt letaglózta a látvány.

Rishi Sunak lesz az Egyesült Királyság új miniszterelnöke?

Rishi Sunak lesz az Egyesült Királyság új miniszterelnöke?

Rishi Sunak volt brit pénzügyminiszter összegyűjtötte szombatra a szükséges frakciótámogatást ahhoz, hogy jelöltként indulhasson a kormányzó Konzervatív Párt vezetőválasztási versengésében. Boris Johnson környezetéből szintén olyan nyilatkozatok érkeztek szombaton, hogy a volt kormányfő is megszerezte az előírt minimális támogatást, de ezt az alsóházi konzervatív frakció számos tagja azonnal cáfolta.

Koskovics Zoltán a 888.hu-nak: Hiába az új kormányfő, a britek nem várnak jelentős változást

Koskovics Zoltán a 888.hu-nak: Hiába az új kormányfő, a britek nem várnak jelentős változást

A 888.hu az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzőjét kérdezte arról, hogy mi várható Nagy-Britanniában azt követően, hogy megválasztották miniszterelnöknek Liz Trusst, egyáltalán a brit közvélemény hogyan fogadta az Egyesült Királyság harmadik női kormányfőjét.

Tizenegy jelölt van Boris Johnson tisztségére

Tizenegy jelölt közölte hivatalosan hétfőig, hogy pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetői tisztségére. A párt alsóházi frakciójának illetékes szakpolitikai bizottsága hétfőn ismerteti a várhatóan őszig tartó vezetőválasztási folyamat menetrendjét.

Amint megüresedett Boris Johnson kormányfői széke, már hárman rá is startoltak

Péntek estig hárman jelezték hivatalosan, hogy indulnak a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetői tisztségéért kezdődő versengésben.

Lemond tisztségéről Boris Johnson

Lemond tisztségéről Boris Johnson

Egybehangzó, hivatalos forrásokból származó csütörtöki londoni médiaértesülések szerint a nap folyamán bejelenti lemondását Boris Johnson brit miniszterelnök, a kormányzó Konzervatív Párt vezetője.

London újabb egymilliárd font katonai segélyt nyújt Ukrajnának

A Downing Street tájékoztatása szerint a segélycsomagot Boris Johnson brit miniszterelnök jelentette be a madridi NATO-csúcstalálkozón.

London más országokkal együtt megtiltja az orosz arany importját

Nagy-Britannia a hét vezető ipari hatalom (G7) több más tagjával együtt megtiltja az orosz arany importját – közölte vasárnap a Downing Street.

Vissza az oldal tetejére