Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bûnözés

Egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban, a lakosok rettegnek

Egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban, a lakosok rettegnek

Az erőszak, a kábítószer-kereskedelem és a lövöldözések olyannyira mindennapossá váltak Franciaország egyik úgynevezett „no-go area”-jában, hogy egy lakos az ukrajnai háborúhoz hasonlította a területet, ahol átlagosan kétnaponta lövöldöznek.

Ukrajnának szánt fegyverek kerülhettek finn bűnözők kezébe

Ukrajnának szánt fegyverek, egyebek között gépkarabélyok kerülhettek finn bűnözők kezébe a helsinki rendőrség tudomása szerint – mondta el Christer Ahlgren, a finn Nemzeti Nyomozóiroda főnyomozója az Yle helyi rádióadónak vasárnap.

Páncélozott járművek érkeztek Haitire az Egyesült Államokból és Kanadából

A haiti kormány kérésére az Egyesült Államokból és Kanadából katonai repülőgépeken taktikai- és páncélozottjármű-szállítmányok érkeztek az ország fővárosába, hogy ezzel is támogassák a helyi rendőrséget a fegyveres bandák elleni harcban.

Még mindig kirívóan magas a bűnözési ráta Biden Amerikájában

Az amerikaiak 68%-a érezte magát nagyobb biztonságban két évvel ezelőtt, Donald Trump elnöklete alatt – derült ki a Convention of States Action/Trafalgar Group csütörtökön közzétett felméréséből.

A migránsok kitoloncolását sürgeti a svéd rendőrség a megnövekedett bűnözés miatt

A kitoloncolás némileg befolyásolhatja a svédországi bűnözés szintjét, különösen a halálos lövöldözések esetében, mivel az ilyen gyilkosságokban érintett gyanúsítottak közül Svédországban tízből közel kilenc valamilyen migrációs háttérrel rendelkezik.

Így gyászolja önmagát Svédország

Így gyászolja önmagát Svédország

Nemrégiben Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke hivatalosan is beismerte azon nyilvánvaló tényt, hogy a muszlimok integrációjára irányuló politika kudarcot vallott, ami párhuzamos társadalmakhoz és az erőszakos bűncselekmények számának folyamatos növekedéséhez vezetett. A traumatikus események átélése után természetes folyamat a gyász megélése, amit a szakirodalom öt fő szakaszra oszt fel: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás. Miután a kulturálisan idegen bevándorlók tömeges befogadása felszakította a svéd társadalom kohézióját, és Svédország gyakorlatilag megszűnt nemzetállamnak lenni, az ország vezetői is hosszú éveken át tartó gyászfolyamat részeként ébredtek rá végül a valóságra.

A német belügyminisztert jobban érdekli az LMBTQ-mozgalom, mint a bűnözés visszaszorítása

Az infláció évtizedes rekordot dönt, az illegális migráció ismét elérte Európát, és egyre csak növekszik a migrációs hátterű bűncselekmények száma az országban, a belügyminiszter azonban ezeknél fontosabbnak tartja az LMBTQ-mozgalom törekvéseinek érvényesítését és a jobboldali nézetek visszaszorítását.

Soros és Zuckerberg támogatta szervezetek lobbiznak a bűnözők szabadon engedéséért

Soros Györgyhöz és Mark Zuckerberghez köthető szervezetek lobbiznak azért, hogy a bűnözés növekedését eredményező „reformok” megmaradjanak.

Vissza az oldal tetejére