Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: cáfolat

A baloldal háborúban is félrevezeti az embereket

A baloldal háborúban is félrevezeti az embereket

Bár sajnos még mindig a háborúról, az áldozatokról és az hazai spontán összefogás által példás fogadtatásban részesített menekültekről szólnak a legfontosabb hírek, nem szabad azonban szó nélkül elmenni amellett, hogy Márki-Zay Péter ezt kritikus időszakot is hazugságokkal politikai haszonszerzésre használja föl.

Deutsch Tamás tényekkel tromfolja a hazudozást

Facebookján megosztotta Kósa Ádám EP-képviselő bejegyzését. Érdemes elolvasni.

Függetlenobjektív újságírás: saját magát cáfolja a 444

Függetlenobjektív újságírás: saját magát cáfolja a 444

Olvasónk hívta fel a figyelmünket a „haladó” sajtó újabb gyöngyszemére: nagy igyekezetében a saját hazugságát cáfolta meg a 444.hu. De legalább mindkét oldal megszólaltatott...

Az álhírek dacára sikeres a védekezés Magyarországon

Az álhírek dacára sikeres a védekezés Magyarországon

Kutatási adatokkal cáfolja a Századvég azokat az álhíreket, amelyekkel a terjesztők a bizalmat akarják megingatni a kormány időben meghozott és észszerű válságkezelő intézkedéseiben.

Kommunikációs trükkökkel operálnak az ukránok a kárpátaljai magyarok ügyében

Cáfolta a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) és az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség (UMDSZ) csütörtökön közzétett közös nyilatkozatában az ukrán külügyminiszter-helyettes állítását, amely szerint megállapodás jött volna létre az ukrán oktatási miniszterrel a tanügyi törvény kapcsán "a magyar közösséget nyugtalanító problémák megszüntetésérõl".

Veronai tragédia: cáfolják az illegális üzemanyagtartályt

Czakó Tibor, a Pizolit Személyszállító Kft. ügyvezetõ igazgatója cáfolja azt a keddi értesülést, amely szerint illegálisan beszerelt üzemanyagtartály lett volna a Veronánál tragikus balesetet szenvedett buszon.

Megkérdeztük a külügyet: nem tudják, hogy van-e magyar áldozata a berlini merényletnek

A brit Daily Mail címû napilap szerint 6 német és 3 magyar áldozata volt a berlini mészárlásnak. A többi áldozat származásáról nem voltak információi a lapnak. A kedden megjelent cikk értesüléseit szerdán több magyar lap is lehozta, de a külügyminisztérium kérdésünkre nem tudta megerõsíteni ezeket az értesüléseket.

Vissza az oldal tetejére