Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: cégek

Parragh: erős növekedési potenciálhoz jutnak a dolgozóikat jól megfizető cégek

Fontos, hogy egyre több olyan cég legyen a magyar gazdaságban, amelyek jól megfizetik munkatársaikat.

A magyar cégek is támogatják a multik visszaszorítását

A „nemzeti szemléletű kereskedelem meghatározó szereplői” a Magyar Nemzetnek reagáltak Lázár János kormánybiztos azon múlt csütörtöki bejelentésére, amelyben a kormánybiztos „ajtót mutatott” a lakosság napi vásárlásait nagyobb arányban kiszolgáló multiknak.

A kormány 46 cégnek nyújt külpiacra jutási támogatást

A kormány 46 cégnek kétmilliárd forint értékben nyújt külpiacra jutási támogatást annak érdekében, hogy a világjárvány miatt megüresedő exportpiacokra be tudjanak törni – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Vámosszabadiban, a HRC Europe Kft. támogatói okiratának átadásán.

140 milliárd forintos kedvezményes hitelprogram indul a kisvállalkozásoknak

Június 9-től újabb gazdaságvédelmi intézkedés lép életbe, a magyar kisvállalkozások nullaszázalékos kamat mellett igényelhetnek hitelt az MFB Pontokon – jelentette be Varga Mihály a Pénzügyminisztérium (PM) keddi közleménye szerint.

Kétszázezer cég élt a veszélyhelyzet egyik legnagyobb adókönnyítésével

Három cégből kettő élt a társaságiadó-bevallás és -befizetés halasztási lehetőségével.

Szijjártó: az amerikai cégek tovább bõvítik magyarországi beruházásaikat

Az amerikai vállalatok azon túlmenõen, hogy tovább kívánják bõvíteni és modernizálni akarják magyarországi beruházásaikat, kapacitásaikat, növelni tervezik ezeken belül a kutatás-fejlesztés arányát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután Washingtonban találkozott amerikai vállalatok vezetõivel.

Este 7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

A 4. ipari forradalom lépéskényszerbe hozza a vállalkozásokat

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. konferenciasorozatának legújabb állomásán a vállalkozásoké volt a fõszerep. A mikro-, kis- és középvállalkozások oroszlánrészt vállalnak a gazdasági növekedésbõl és a foglalkoztatásból. De vajon milyen finanszírozási és bõvülési lehetõségeik vannak? Ezekre kerestük a választ.

Megbüntetnék azokat a cégeket, akik rosszabb minõségû árut adtak nekünk

Fazekas Sándor földmûvelésügyi miniszter szerint uniós szinten kell rendezni a kettõs élelmiszer-minõség problémáját, ám ha ez nem mûködik, akkor tagállami hatáskörben kell megoldást találni a problémára, a kormány pedig kész megtenni a szükséges lépéseket.

Vissza az oldal tetejére