Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: családtámogatási rendszer

Varga Judit: Ha valaki gyereket szeretne, annak ne legyen anyagi akadálya

A kormány továbbra is fenntartja és fejleszti a családtámogatási rendszert, mert a társadalom alapegységének a családot tekinti – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a 110 éves a magyar családtámogatási rendszer című konferencián hétfőn Budapesten.

Az Európai Unió Bírósága beleszállt az osztrák családtámogatásba

Az Európai Unió luxembourgi székhelyű bírósága szerint az Ausztriában dolgozó külföldi munkavállalóknak járó családi juttatásokat és különböző adókedvezményeket érintő osztrák jogszabály diszkriminatív, ezért ellentétes az uniós joggal. Az EUB fellebbezése a magyar munkavállalókra is jelentős hatást gyakorol majd.

Novák Katalin: a családvédelmi akcióterv minden elemére lesz elég forrás

A családvédelmi akcióterv minden elemére annyi pénzt szánnak, amennyi szükséges, a költségvetési keret felülről nyitott – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Nagy az igény a családvédelmi akcióterv támogatásaira

Továbbra is nagy az érdeklődés a családvédelmi akcióterv hétfőn életbe lépett négy támogatására – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.

Tizenötmillióra emelkedik a csok felsõ határa

Jelentõsen bõvíti a kormány a családok otthonteremtési kedvezményét és foglalkozik az ötszázalékos lakásáfa meghosszabbításának kérdésével - hangsúlyozta Gulyás Gergely a tegnapi Kormányinfón.

Vissza az oldal tetejére