Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: csehország

Új államfője lehet Csehországnak

Csehország új elnököt választ januárban.

Ukrán katonákat képeznek ki Csehországban

Az első csoport felkészítése most ért véget, jövőre még négy jön.

Csehországban csökkennek a legnagyobb mértékben a reálbérek a visegrádi országok közül

A magas infláció miatt az idén 8,3 százalékkal csökkennek a reálbérek Csehországban. A négy visegrádi ország közül várhatóan a cseheknél lesz a legnagyobb reálbércsökkenés, magasabb, mint az európai uniós átlag – derült ki abból a tanulmányból, amelyet a prágai székhelyű Cyrrus beruházási társaság készített.

Ukrajna mellett tüntetnek a csehek Prágában

Tízezrek tüntettek vasárnap délután Prágában Ukrajna mellett, a félelem és a gyűlölet ellen. A „Csehország a félelem ellen. Megbirkózunk vele!” jelszó alatt megrendezett nagygyűlést a Millió pillanat a demokráciáért elnevezésű polgári mozgalom kezdeményezte.

Hullazsákba helyezett Putyin-portré látható a cseh belügyminisztérium épületén

Hullazsákba helyezett Putyin-portré látható a cseh belügyminisztérium épületén

A cseh belügyminisztérium épületére hatalmas molinót erősítettek fel, amelyen a cseh és az ukrán zászló között Vlagyimir Putyin orosz elnök hullazsákba helyezett portréja látható.

Csehország ársapkát vezet be a lakossági áram- és gázfogyasztásra

Csehország ársapkát vezet be novembertől a lakossági áram- és gáz fogyasztásra, ezzel védve a háztartásokat a szárnyaló energiaáraktól – jelentette be Petr Fiala cseh kormányfő hétfőn este.

368 hektárnyi területet követel Lengyelország Csehországtól

Jan Lipavsky cseh és Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter csütörtökön Prágában, az EBESZ gazdasági és környezetvédelmi fórumának megnyitója előtt röviden megvitatta Lengyelország 368 hektáros területi követelését, amelyben a két szomszédnak az 1950-es évek óta nem sikerült megállapodnia – jelentette pénteken a Rzeczpospolita lengyel napilap.

Rendkívüli uniós energiaügyi miniszteri találkozót hív össze Csehország

„Csehország, mint az Európai Unió Tanácsának soros elnöke szeptember 9-ére összehívta Brüsszelbe az Európai Unió energiaügyi minisztereinek rendkívüli tanácskozását” – jelentette be Jozef Síkela cseh ipari és közlekedési miniszter hétfőn Prágában a sajtótájékoztatón.

Vissza az oldal tetejére