Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: DatAdat

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Az Amerikából, az Action for Democracy nevű szervezeten keresztül érkező milliárdos nagyságrendű kampánytámogatások ügyében tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt közérdekű bejelentést tett a fideszes Halász János az Állami Számvevőszéknél. A politikus arra kérte az ÁSZ elnökét, hogy a szervezet vizsgálja ki a történteket, illetve ha szükséges, tegye meg a jogi lépéseket a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalmat, a baloldali pártokat, illetve a Bajnai Gordon volt kormányfő nevével fémjelzett DatAdat-csoportot is érintő ügyben – írja a Magyar Nemzet.

Halász János: Nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel, ha Márki-Zay mozgalmát külföldről finanszírozták

Nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel, ha Márki-Zay Péter mozgalmát külföldről finanszírozták a választási kampány idején, ezért ezzel az üggyel az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának is foglalkoznia kell – mondta Halász János, a bizottság fideszes alelnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Dobrevék inkább hallgatnak a Szegiben található könyvelőcégről

A Demokratikus Koalíciónál inkább hallgatnak a kényes témákról, így a Magyar Nemzetnek arra a kérdésére sem válaszolt a párt, amely azt firtatta, hogy miért van ugyanazon helyiségben és épületben, a borsodi Szegiben a DK kifizetőhelye és a DatAdat könyvelési anyaga.

Kiderült, a DK-közeli Ezalényeg.hu-nak is Szegiben lehet a könyvelése

Újabb szál vezet a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szegibe – írja a Magyar Nemzet.

Reagált a DatAdat

A Telex elérte Szigetvári Viktor ügyvezetőt.

Mit kereshet a DatAdat könyvelése egy borsodi kis faluban?

Mit kereshet a DatAdat könyvelése egy borsodi kis faluban?

Egy Szegi nevű, Tokaj környéki kis faluban találtak rá a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a DatAdat könyvelésére. Lapunk értesülései szerint a nyomozók azután jutottak el a vidéki kistelepülésre, hogy sem a cég hivatalos székhelyén, sem a bejelentett könyvelőjénél nem akadtak Bajnai Gordon és társai cége tevékenysége nyomára. Egyelőre rejtély, hogyan és miért kerülhettek a DatAdat Professional Kft. papírjai éppen Borsodba – írja a Magyar Nemzet.

Házkutatás a DatAdatnál, a németek nem spórolnak eléggé

Házkutatás a DatAdatnál, a németek nem spórolnak eléggé

Magyarország viszont mentesül gázársapka alól.

Újra házkutatást tartottak a Bajnai-féle DatAdatnál

Újra házkutatást tartottak a Bajnai-féle DatAdatnál

Megint házkutatást tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a Bajnai Gordonhoz és egykori titkosszolgálati miniszteréhez, Ficsor Ádámhoz köthető DatAdat Professional Kft. ellen költségvetési csalás gyanúja miatt zajló nyomozás során – tudta meg a Magyar Nemzet.

Hiába tagadta a házkutatást a DatAdat, a NAV elmondta, mi történt

Sem a DatAdattól, sem a cégcsoporthoz tartozó személyektől, Bajnai Gordon egykori titokminiszterétől, Ficsor Ádámtól, valamint Gyurcsány Ferenc volt kabinetminiszterétől, Szigetvári Viktortól sem kapott a Magyar Nemzet érdemi választ azzal kapcsolatban, hogy történt-e házkutatás az adatlopási botrányba keveredett vállalkozás tevékenységével összefüggésben.

DatAdat-botrány: a NAV vizsgálja a cég könyvelési anyagait

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal összegzése szerint az eddigi vizsgálat eredménye „jogszabálysértések, a nyomozás akadályozása, valótlan nyilatkozatok és a gyanú szerint eltitkolt bevételek”.

Vissza az oldal tetejére