Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: diplomaták

Moszkva kiutasít negyven német diplomatát

Oroszország kiutasítja Németország oroszországi nagykövetségének 40 alkalmazottját – közölte hétfőn az orosz külügyminisztérium.

Zeman szerint a vrbeticei robbanások ügyében két forgatókönyv létezik

Milos Zeman cseh államfő szerint a 2014-es dél-morvaországi vrbeticei lőszerraktárban történt robbanásokkal kapcsolatban az események két változata létezik, és a rendőrség feladata megállapítani, mi is történt valójában.

Moszkva kiutasított két bolgár diplomatát

Oroszország válaszintézkedésként nemkívánatos személynek nyilvánította a moszkvai bolgár nagykövetség két munkatársát – közölte kedden az orosz külügyminisztérium.

Oroszország és Csehország kölcsönösen kiutasította egymás diplomatáit

Oroszország kiutasított vasárnap húsz cseh diplomatát válaszul arra, hogy előző nap tizennyolc orosz diplomatát minősítettek nem kívánatos személynek Csehországban. A távozásra felszólított cseh állampolgárok 24 órát kaptak a távozásra – jelentette be az orosz külügyminisztérium vasárnap este.

Reggel 7:59

Magyar bocik oldják meg a katari tejválságot; Alig marad CIA-ügynök Oroszországban; Az MSZP elnöke megregulázza a csintalankodó Rolex Lacit és Molnár Zsoltikát. Plusz, az éremszerzõ úszók névsora. Ezek lennének a hétvége legfontosabb hírei.

Már leléptek Amerikából az orosz diplomaták

Elhagyták Washingtont vasárnap azok az orosz diplomaták, akiket három nappal korábban Barack Obama amerikai elnök rendelete értelmében kiutasítottak az Egyesült Államokból.

Így oltotta be Putyin az amerikaiakat

Vlagyimir Putyin orosz elnök nem reagálta túl a kitiltási botrányt, de azért beszólt az amerikai vezetésnek a csütörtöki ügy miatt.

Bréking: az USA kitiltott 35 orosz diplomatát

Az Amerikai Egyesült Államok által kitiltott diplomatáknak 72 órája van elhagyni az országot. A kitiltás okairól többféle sajtóhír is napvilágot látott.

Török diplomaták kértek menedékjogot Németországban

Németországban menedékjogot kért 35 diplomata-útlevéllel rendelkezõ török állampolgár a hazájukban történt puccskísérlet után - mondta hétfõn Berlinben a német szövetségi belügyminisztérium szóvivõje.

Vissza az oldal tetejére