Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: dzsihád

Európai államok támadására szólította fel híveit az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam terrorszervezet vasárnap este felszólította harcosait, hogy bosszulják meg vezetőik meggyilkolását, és használják ki Oroszország Ukrajna elleni háborúját Európa megtámadására.

13 radikális iszlamistát fogtak el Belgiumban

A belga rendőrség egy radikális iszlamista csoport 13 tagját vette őrizetbe kedden Antwerpen kikötővárosában tartott razziák során.

Bezártak egy mecsetet Franciaországban a dzsihád támogatása miatt

Gyűlöletre, erőszakra és dzsihádra buzdított az imám a mecsetben.

Lefejeztek a dzsihadisták egy evangélikus lelkészt

Megállítottak egy férfit a mezőn, lefejezték, majd a fejét átadták a feleségnek, megparancsolva neki, hogy tájékoztassa a történtekről a hatóságokat. Egy mozambiki tartományban, Capo Delgadóban történt az eset, ahol a dzsihadisták évek óta félelemben tartják a lakosságot.

Allah akbar! kiáltással emlékezett meg egy diák a dzsihadista által lefejezett tanárról

A tanuló „Allah akbar!”-t kiáltott a dzsihadista által lefejezett francia tanár tiszteletére tartott megemlékezésen. Az iszlamista apa az iskola felgyújtásával fenyegetőzött.

Dzsihádra biztat az amerikai iskola igazgatóságának tagja

A kapitalizmussal és fehér felsőbbrendűséggel szembeni kiállásra és dzsihádra buzdította az érettségizőket az amerikai iskola igazgatóságának tagja.

Dzsihadisták támadását követően több tízezren menekültek el Északkelet-Mozambikból

Közel 30 ezren menekültek el Mozambik északkeleti részéről az Iszlám Állam terrorszervezettel kapcsolatban álló fegyveresek március végén elkövetett mészárlása után.

Tovább folytatják a dzsihádot az afganisztáni tálibok, ha nem távoznak a külföldi csapatok

A radikális iszlamista tálibok szóvivője hétfőn fogadkozott, hogy folytatják a harcot és a dzsihádot, amennyiben elmarad az Afganisztánban állomásozó külföldi csapatok kivonása legkésőbb májusig.

Szíria nyugati részén támadhat fel az Iszlám Állam

Szíria nyugati részén támadhat fel az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam dzsihadista szervezet egyes elemei azon munkálkodnak, hogy újjáépítsék szervezetüket Szíria nyugati részén, amelyre az Egyesült Államoknak nincs rálátása és erői sincsenek jelen – figyelmeztetett az amerikai hadsereg Középső Parancsnokságának (Centcom) főparancsnoka.

Dzsihadisták elraboltak és megöltek több segélymunkást Afrikában

Dzsihadista támadók meggyilkoltak öt embert, négy segélymunkást és egy biztonsági őrt, akiket egy hónappal ezelőtt raboltak el Nigériában – derül ki abból a videóból, amelyet szerdán hoztak nyilvánosságra a szélsőségesek.

Vissza az oldal tetejére