Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: éghajlatváltozás

Még magasabbra vinnék fel a gázárakat, hogy meg legyen mentve a demokrácia

Ezt nem mi állítjuk, hanem a Világgazdasági Fórum hétfői állásfoglalása, amelyben összekapcsoltak két globális válságot – az „éghajlatváltozást” és a „demokrácia hanyatlását”.

Egy EU-s felmérés szerint a magyarok még európai viszonylatban is kifejezetten környezettudatosnak számítanak

Magyarországon a megkérdezettek 89 százaléka (és az EU teljes lakosságának 83 százaléka) szigorúbb közös európai környezetvédelmi jogszabályokat tart szükségesnek.

A Világbank kiáll a tervezett migráció mellett

A Világbank tervezett népességvándorlást javasol, hogy a jövõ generációinak ne kelljen megvárniuk azt a pontot, amikor kénytelenek lesznek elhagyni az otthonukat, mivel az megszûnik létezni a globális éghajlatváltozás következtében.

2030-ig betáraztuk magunkat éghajlatváltozási stratégiákkal

Elkészült a 2017-2030 közötti idõszakra vonatkozó, 2050-ig tartó idõszakra is kitekintést nyújtó második nemzeti éghajlatváltozási stratégia tervezete. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által a kormány honlapján közzétett dokumentum szerint Magyarország - a gazdasági versenyképesség és növekedés, a társadalmi jólét megteremtése és a szegénység elleni küzdelem, valamint az éghajlatvédelem szempontjainak figyelembevételével - fokozatosan tér át az alacsony szén-dioxid kibocsátású gazdaságra.

A dinoszauruszokat kipusztító aszteroida hatalmas olajmezõkbe csapódhatott be

A dinoszauruszok mintegy 65 millió évvel ezelõtt pusztultak ki. Abban a kutatók egyetértenek, hogy egy hatalmas aszteroida felelõs az õshüllõk kihalásáért, de a legújabb eredmények szerint a becsapódás az eredetileg feltételezettnél is pusztítóbb volt.

Vissza az oldal tetejére