Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: elõválasztás

Trump embere nyert Wyomingban az előválasztáson

A Donald Trump korábbi amerikai elnök által támogatott jelölt, Harriet Hageman győzelmét hozta a nagy érdeklődéssel várt republikánus előválasztás a nyugati Wyoming állam kedden, Liz Cheney, a Republikánus Párt Trump-ellenes szárnyának egyik vezetője vereséget szenvedett.

Napról-napra fogy el Márki-Zay Péter körül a levegő és megy el mögüle a támogatás

Napról-napra fogy el Márki-Zay Péter körül a levegő és megy el mögüle a támogatás

Már-már nincs olyan személy a baloldali tömbben, aki érteni véli egyrészt a baloldali pártok semmittevését és tutyimutyiságát, másrészt a mindösszesen 371 ezer ember által meg(elő)választott Márki-Zay Péter politikáját és kommunikációját.

Márki-Zay Péter nyerte a Gyurcsány-show-t

Dobrev Klára 166 787, Márki Zay Péter 230 007 szavazatot szerzett az ellenzéki előválasztáson.

Schmidt Mária szerint Márki-Zay Péter meghackelte az előválasztást

„Meg vagyok döbbenve az ellenzéken, érthetetlenül állok az előtt, ami most történik. Azt látom, hogy az ellenzék egyrészt az alkotmányos rend felszámolására törekszik, és legújabban az előválasztás utolsó hetében a parlamentáris demokrácia felszámolására” – mondta Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója a Spirit FM Harcosok klubja című műsorában.

Az előválasztás senkit semmire nem kötelez

Az előválasztás senkit semmire nem kötelez

Magyarországon a hatályos Alaptörvény, illetve a jogszabályi környezet miatt az úgynevezett előválasztás eredménye gyakorlatilag semmit nem számít. Egy esetleges baloldali győzelem esetén ugyanis nyilvánvalóan a legerősebb nyertes párt frakciója döntené el, hogy ki legyen a miniszterelnök. A jelenlegi állás szerint a Gyurcsány-párté lesz a döntő szó – írja az Origo.

Karácsony Gergely pártjának szóvivője Dobrev Klárára szavazott

Karácsony Gergely pártjának szóvivője Dobrev Klárára szavazott

Barabás Richárd Facebook-oldalán bejelentette, hogy már leadta a szavazatát, méghozzá Dobrev Klárára. A párbeszédes politikus Márki-Zay Péter megbízhatatlanságával indokolta döntését – írja a Magyar Nemzet.

Deák Dániel a 888-nak: Gyurcsány két legfontosabb embere jutott be a második fordulóba

Deák Dániel a 888-nak: Gyurcsány két legfontosabb embere jutott be a második fordulóba

A baloldali előválasztás, ami főként egy adatgyűjtési kampány, az előre prognosztizálható forgatókönyv szerint alakult: Gyurcsány Ferenc két legfontosabb szövetségese, Dobrev Klára és Karácsony Gergely jutott be a második fordulóba – mondta lapunknak Deák Dániel a XXI. Század Intézet vezető elemzője, akit a baloldal házi versenyéről kérdeztünk.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Vissza az oldal tetejére