Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: elte

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán: „Lehetetlen választásokon ezt a rendszert leváltani”

Fleck Zoltán jogász, szociológus, kőbaloldali gyurcsányista értelmiségi hatalom iránti tehetetlen kapálózását az ember örömmel hallgatja.

Magyar Nemzet: A Soros-hálózat és a nagy adatbiznisz

Magyar Nemzet: A Soros-hálózat és a nagy adatbiznisz

A European Council on Foreign Relations (ECFR) nevű lobbiszervezet az a találkozási pont, ahol a két Soros, György és Alexander, Gerald Knaus, a fizetett lobbis­tájuk és egy sor magyar balliberális politikus útja keresztezi egymást – derül ki a Magyar Nemzet cikksorozatának utolsó írásából.

Ötven helyet ugrottunk előre a boldogságlistán

Kettő híján ötven helyet léptek előre a magyarok a boldogság terén. Oláh Attila, az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjának vezetője elmondta, az első boldogságkutatást a nyugati világban az ENSZ rendelte el, ekkor még Magyarország a listán a 110. helyen volt. 2016 óta, az első hazai boldogságkutatás óta az ország szépen haladt előre, jelenleg a 62. helyen áll.

Egyetemi metoo: momentumos ív aláírására buzdították a hallgatót

Egy újabb történet a liberális oktatók felõl érkezõ nyomásról.

889

A liberálisok foglyul ejtették az egyetemeket

Évtizedek óta paradox helyzetben vannak azok, akik konzervatívnak nevezik magukat. Habitusukból az következne, hogy intézményvédõ alapállást foglaljanak el: védeni kell az egyházat, a családot és az egyetemeket. De mi van akkor, ha védendõnek ítélt intézmények nem a megõrzést, hanem a haladást szolgálják?

Annyira "független" az ELTE, hogy csak balliberális propagandistákat futtat

Hammer Ferenc, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékének vezetõje hiába próbálja elhitetni a közvéleménnyel azt, hogy tanszékén nem zajlik markáns baloldali politizálás, a gyakorlatban ennek éppen az ellenkezõje tapasztalható: maximumra van tekerve a balliberális propaganda.

Vajon mit fog tenni az ELTE?

Egy oktató visszaélt a hatalmával.

Vissza az oldal tetejére