Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: emih

Közösen fojtanák vízbe Magyarországot a német szocik Gyurcsányékkal

Közösen fojtanák vízbe Magyarországot a német szocik Gyurcsányékkal

Az emberre rájön a viszketés, ha a magyarokat felelős politikusok antiszemitizmussal vádolják.

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán Viktor miniszterelnök levélben üdvözölte a zsidó újév alkalmából a magyarországi izraelita vezetőket.

Komolyan helyretette Köves Slomó a zsidózó és Jobbik-mosdató HVG-t

Nemcsak az antiszemita nézetek erõsödését okozhatja a Jobbik és a balliberális pártok között alakuló választási szövetség, de hatására a magyar vidéken sorra jelennek majd meg a romákat "etnikai szemétnek" hirdetõ jobbikos ispánok, az érpataki modellek, a cigányokat megleckéztetõ újnácik is - írta a HVG "Ha egy zsidó hülye" címû cikkére reagálva Köves Slomó, az EMIH vezetõ rabbija.

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

Karácsony Gergelynek a zsidók listázását mentegetõ kijelentése után most nem az a kérdés, hogy bocsánatot kért vagy sem, hanem az a kérdés, hogy megvan-e az az erkölcsi alap, hogy együtt induljanak egy választáson vagy nincs - mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezetõ rabbija az Echo TV G. Fodor Gábor által vezetett "A nyolcas" címû mûsorában.

A gettó felszabadításáról emlékeztek meg Budapesten

Január 17-én van az évfordulója a budapesti gettó felszabadításának.

Tett és Védelem Alapítvány: Szávay antiszemitizmusa a Jobbik valódi arca

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) által, a magyarországi antiszemitizmus monitorozására létrehozott Tett és Védelem Alapítvány szerint a mai napig antiszemita pártnak tekinthetõ Jobbiknak a képviselõje, Szávay István a fizikai erõszakkal párosuló antiszemita gyûlöletbüncselekménnyel való hencegésével átlépte azt a határt, amit egy országgyûlési képviselõ soha sem tehet meg.

Köves Slomó: Franciaországban a zsidó közösség etnikai tisztogatásként éli meg a mindennapos agressziót

A magyar kormány támogatásával kezdi el az egész Európai Unió területére kiterjedõ antiszemitizmus-monitoringozást az Európai Tett és Védelem Liga - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetõ rabbija. Az új szervezet az EMIH Tett és Védelem Alapítványának módszertana alapján összehasonlíthatóvá teszi majd az EU tagországaiban megjelenõ antiszemita megnyilvánulásokat, amelyek közül jelenleg a francia és Benelux térségben elkövetett fizikai támadások a legsúlyosabbak.

Magyar zsidó közösségek állnak ki Trump döntése mellett

Mind az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH), mind a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) üdvözli az amerikai elnök szerdai döntését. Sõt.

Köves Slomót nem lepte meg, hogy a Jobbik még mindig tele van zsidógyûlölõkkel

Köves Slomó, az EMIH vezetõ rabbija a Jobbik legutóbbi antiszemita botrányával kapcsolatban kifejtette, hogy a Jobbik az elmúlt 15 évben a rasszizmusra építette politikáját, és most úgy akar mosakodni, hogy közben elfelejt kilépni az ürülékes vödörbõl.

Köves Slomó: nem antiszemitizmus a "sorosozás"

Köves Slomó nem tud olyan nemzetközileg elfogadott normáról, amely szerint a "sorosozás" antiszemita beszédnek számítana. A rabbi annak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek a vezetõje, amely a magyarországi antiszemita jelenségek monitorozását és dokumentálását egész évben végzõ, Tett és Védelem Alapítvány (TEV) szervezetét is mûködteti.

Vissza az oldal tetejére