Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ensz közgyûlés

Szijjártó: A kínai beruházások biztosíthatják a gazdasági növekedést a recesszió közepette

A nagy kínai beruházások biztosíthatják, hogy Magyarország, a recesszióba hajló európai környezetben egyfajta kivételként, továbbra is növekedési pályán tudja tartani a gazdaságát – közölte Szijjártó Péter helyi idő szerint szerda éjszaka New Yorkban, miután kínai kollégájával egyeztetett.

Szijjártó: Magyarország felelősséget érez a világban üldözött keresztény közösségekért

Szijjártó: Magyarország felelősséget érez a világban üldözött keresztény közösségekért

Magyarország igaz keresztény országként felelősséget érez mindazokért a keresztény közösségekért, amelyeket üldöznek a világban, aktívan próbálja támogatni őket – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken New Yorkban a témáról rendezett ENSZ-rendezvényen.

Ha Oroszországon múlna, az ENSZ-közgyűlés elköltözne az Egyesült Államokból

Az ENSZ-közgyűlés elköltöztetését javasolta az Egyesült Államokból Vlagyimir Dzsabarov, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának első elnökhelyettese szerdán, miután a moszkvai amerikai nagykövetség nem adott vízumot a New York-i általános vitára készülő orosz küldöttség tíz tagjának.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-fõtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyûlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

Trump ismét kiállt a szuverenitás eszméje mellett, elítélve a globális kormányzást

Az Egyesült Államok szuverenitását hangsúlyozta Donald Trump amerikai elnök az ENSZ Közgyûlése 73. ülésszakának kedden kezdõdött általános vitájában, és elutasította "a globális kormányzást, ellenõrzést és uralmat".

Reggel 7:59

Ez várható a mai nap során!

Szijjártó New Yorkban: a migráció nem emberi jog

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfõn New Yorkban, az ENSZ-közgyûlés ülésszakához kapcsolódóan rendezett Nelson Mandela-békecsúcson szólalt fel.

A muszlim és arab országok a Hamász szekerét tolják az ENSZ-ben

Rendkívüli ülést tart az ENSZ Közgyûlése jövõ hét szerdán Rijád Manszúr palesztin ENSZ-nagykövet, valamint arab és muzulmán országok képviselõinek kezdeményezésére - közölte a közgyûlés elnöke, Miroslav Lajcak pénteken. Az ülésen várhatóan a gázai civilek védelmérõl, illetve Izrael burkolt elítélésérõl szóló határozatról szavaz a 193-tagú szervezet.

Netanjahu a migránsok miatt tett keresztbe az ENSZ-nek

Az izraeli miniszterelnök hétfõn késõ este bejelentette, hogy felfüggeszti az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságával alig néhány órával korábban megkötött megállapodásának végrehajtását, mert felül akarja azt vizsgálni, mindenekelõtt tárgyalni akar annak a dél-tel-avivi városrésznek a lakosaival, ahol jelentõs számú migráns él.

15-20 éven belül vízválság lesz a Földön

Minden idõk legnagyobb ökoharcos köztársasági elnöke, Áder János is felszólalt az ENSZ-ben tartott vízügyi konferencián szerdán, és arról beszélt, hogy ha nem történik változás, akkor 15-20 éven belül vízválság várható.

Vissza az oldal tetejére