Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: erasmus

Erasmus-ügy: jogi lépéseket tervez a kormány Brüsszelnek válaszul

Erasmus-ügy: jogi lépéseket tervez a kormány Brüsszelnek válaszul

Az Erasmus-ügy, illetve a megoldásának folyamata azt mutatja, hogy az Európai Bizottság a testület különböző szintjeivel való diskurzusban semmilyen formális elemet nem tart be – erről beszélt Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Mandiner Reakció podcastjában.

Továbbra is jönnek az Erasmus pénzek – sikerült megállapodni Brüsszellel

Kedvező hírekről számolt be Navracsics Tibor, miután az Erasmus- és a Horizont-források ügyében tárgyalt szerda délután Marya Gabriel és Johannes Hahn uniós biztosokkal. A területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős tárca nélküli miniszter szerint két nem túl bonyolult jogszabály-módosítással mindkét aktát lezárhatjuk már márciusban – írja a Magyar Nemzet.

A fiatalokkal zsarolni a legalja

A fiatalokkal zsarolni a legalja

Amikor Brüsszel már nem tud mihez kezdeni, akkor megzsarolja a magyar kormányt a fiatalokon keresztül. Ez olyan húzás, amihez gyomor kell.

„A bizottság döntése korlátozza a tudományos élet szabadságát” – íme Navracsics levele

„A bizottság döntése korlátozza a tudományos élet szabadságát” – íme Navracsics levele

Levélben fordult Johannes Hahn és Mariya Gabriel uniós biztosokhoz a területfejlesztési miniszter az Erasmus-ügy miatt. Navracsics Tibor szerint az egész európai közösségnek kárt okoznak, ha kizárják Magyarországot az Erasmus+ és a Horizont Európa programokból.

Ingyen utazás? Mit rejt az Erasmus+-ban a plusz jel?

Szeretnél ingyen utazni? Szeretnél megismerni egy másik kultúrát? Szeretnéd angol nyelvtudásodat nemzetközi környezetben gyakorolni? Ha bármelyik kérdésre a válaszod igen, akkor ez a cikk neked szól.

Elaludt a sofõr a spanyol buszbalesetnél

Elaludhatott a sofõr a volánnál, emiatt következhetett be az a súlyos buszbaleset vasárnap a spanyolországi Tarragona közelében, amelyben 13 külföldi egyetemista vesztette életét.

Reggel 7:59

Perrel fenyegetõzik Abdeslam; magyar sérültjei is vannak a spanyolországi buszbalesetnek; a bajorok szerint megint Németország járt rosszul.

Három magyar diák is megsérült a spanyol balesetben

A külügy szóvivõje szerint három magyar sérültje is van a spanyolországi, egyetemistákat szállító autóbusz vasárnap reggeli balesetének.

14 erasmusos diák halt meg Spanyolországban

A spanyolországi Tarragona mellett egy erasmusos diákokat szállító autóbusz frontálisan ütközött, majd felborult. A balesetben 14 cseredáik vesztette életét. Feltehetõen ez az elsõ tömegbaleset az Erasmus+ fennállásának a történetében.

Vissza az oldal tetejére