Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: értelmiség

A szürkeállomány Don Quijote-küzdelme Orbánnal

A szürkeállomány Don Quijote-küzdelme Orbánnal

A saját szellemi felsőbbrendűségében sütkérező haladó éttermiség aztán a hisztéria közepette akkora marhaságokat mond és ír, amire tényleg csak kivételesen képzett emberek képesek.

A bezzeg-Nyugat értelmiségi mítosza

A bezzeg-Nyugat értelmiségi mítosza

Amikor értelmiségiek próbálják megfejteni a politikát, mindig belekapaszkodnak néhány általuk kedvelt elméletbe. Most sincs ez másként.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetõt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

Puzsér nevelni szeretné a népet

Aki találkozott már Paul Johnson Értelmiségiek címû örökzöldjével, az nagyjából tud képet alkotni arról, kik is azok az értelmiségiek. Századokon átívelõ hagyománya van immár a morál sziklaszirtjérõl prédikáló, a világ népeit nevelni szándékozó civilizátoroknak, akiknek az életrajzi kisszíneseibõl kiderül, mennyire pitiáner csalók voltak, akik mellesleg a körülöttük élõ életeket módszeresen tették tönkre. Persze nem mindenki nagypályás imposztor, a mezei értelmiségiek csak félig bebiflázott panelekkel kábítják a közönséget, aztán zsebbe kérik érte a honort.

Az elittudatú faszok nagy menetelése

Ki ne szeretne elit lenni? Meg értelmiségi? Ezek azok a közkedvelt címkék, melyeket a bátorság és mûveltség pózában tetszelgõ emberkék szívesen aggatnak magukra.

A Soros és Simicska melletti kampányolást csak 26 értelmiségi vállalja

Soros Davosban kiadta a parancsot, hogy Orbán Viktor ellen mindenkinek össze kell fognia. A Soros-hálózat budapesti helytartói, valamint Simicska Lajos emberei azonnal végrehajtották az utasítást: 26 " független és demokrata" értelmiségi spontánul egy nyílt levélben megüzente a pártoknak, hogy Orbán Viktor ellen mindenkinek össze kell fognia.

Köpd ki a prolikapszulát!

A proliság nem vagyoni helyzetet, hanem elsõsorban viselkedési mintát takar.

Tesz-Vesz város és az összeszerelõ üzem

A véleményipari lotyó nem csak azért összeszerelõ üzemezik, mert életében nem végzett még más munkát az okoskodáson kívül, hanem azért is, mert pont ennyi fogalma van a világ valódi viszonyairól.

Hátat fordítottak Vonának a Jobbik befolyásos támogatói

Teljesen elpártoltak Vona Gábortól a jobbik egykori értelmiségi támogatói, akik nem díjazták az elnök pálfordulását vagy másképp mondva pártja eladását. A Fidesz kötcsei Polgári Piknikének mintájára létrehozott soltvadkerti eseményre az elnök egykori támogatói meghívást sem kaptak, de a meghívottak közül sem voltak sokan kíváncsiak a pártelnökre.

Vissza az oldal tetejére