Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: érzékenyítés

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

Egy gyermeknevelésért felelős tisztviselő a fehér embereken gúnyolódik közösségi oldalán

Kelisa Wing olyan gyermekkönyvek szerzője, mint a „Mi a fehér kiváltság?” „Mi az antirasszizmus?” és „Mit jelent a rendőrség finanszírozásának megszüntetése?”.

Az ELTE célja lehet a gyermekvédelmi törvény megkerülése a tanítókon és az óvónőkön át

Gendertanfolyamot indított az ELTE Tanító- és Óvóképző Kara, melynek keretében az LMBTQ-lobbi tanait közvetítik a pedagógusoknak – hívja fel a figyelmet a Védett Társadalom Alapítvány és a CitizenGO. A kurzust ráadásul olyan forrásból finanszírozzák, melyből a gyermekek védelmét kellene előmozdítaniuk.

Elon Muskot transzfóbiával vádolják

„A Netflix a háború végére vár, hogy filmet készítsen egy fekete ukrán srácról, aki beleszeret egy transznemű katonába” – tweetelte korábban Musk, ami természetesen felháborodást váltott ki a transz közösségben.

Alföldi legalább bevallja, hogy érzékenyíteni akart az iskolában, de Orbán megakadályozta

Alföldi legalább bevallja, hogy érzékenyíteni akart az iskolában, de Orbán megakadályozta

Milyen érdekes, hogy az ellenzék ezerrel támadja a kormányt azért, mert a gyermekvédelmi törvény miatt az Európai Unió nem akarja kifizetni nekünk a helyreállítási alap ránk eső részét, mondván nem is akarja senki érzékenyíteni a gyerekeket az iskolában. Eközben Alföldi Róbert ugye bevallja ennek pont az ellenkezőjét: ő igenis érzékenyíteni akart, de a bemutató előtt megjelent gyermekvédelmi törvény miatt a dologból nem lett semmi.

Niedermüller álma: házasságkötő teremből gender érzékenyítő központ

Niedermüller álma: házasságkötő teremből gender érzékenyítő központ

Döbbenetes konkrét példákon keresztül látni, hogy Budapest baloldali vezetés mit művel ezzel a csodálatos várossal. A mostani sztori is tanulságos lesz.

Álcivil jogvédők folyamatosan fiatalokat és diákokat érzékenyítenek LMBTQ-propagandával

Álcivil jogvédők folyamatosan fiatalokat és diákokat érzékenyítenek LMBTQ-propagandával

Néhány napja került fel egy videó az Amnesty International Facebook oldalára, amelyben fiatalokat és diákokat szeretnének (továbbra) is LMBTQ-jogok tekintetében érzékenyíteni.

Négyszer nem – a döntő többség elutasítja a kiskorúakat célzó szexuális propagandát

Április harmadikán – az országgyűlési választásokkal azonos napon – országos népszavazásra kerül sor Magyarországon a gyermekvédelem témájában. A közelgő referendumra tekintettel a Századvég megvizsgálta, hogy a politikai szempontból aktív magyar lakosság hogyan vélekedik a kiskorú gyermekeket érintő szexuális propagandáról – írja Origo.

Vissza az oldal tetejére