Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: euroövezet

Rekordinfláció alakult ki az euróövezetben szeptemberben

Bár szeptemberben a várnál kisebb lett az euróövezeti infláció, az Eurostat szerdán publikált adatai alapján a nyilvántartások vezetésének 1991-es kezdete óta nem volt még ilyen magas.

Brüsszel mottója: még többet abból, ami nem mûködik

Az Európai Uniót vezetõ apparátus a gazdasági és a világpolitikai hanyatlásra is a következõ módon válaszol: többre van szükségünk abból, ami nem mûködik - írja Bruno Bandulet.

"Olaszországnak fel kell készülnie az euróövezetbõl való kilépésre"

Az euróövezetbõl való kilépés eshetõségére is utalt Paolo Savona olasz EU-ügyi miniszter kedden, tárcájának politikai terveirõl beszélve a parlamentben.

Salvini: "az Európai Unió rombol"

A közös uniós valuta bevezetése hiba volt, azonban Olaszország nem léphet ki "rögtönözve" az euróövezetbõl - jelentette ki Matteo Salvini, az olasz bevándorlásellenes Liga vezetõje kedden Strasbourgban.

Soros György ármánykodásáról vitatkoztak az EP-ben

A tõzsdespekuláns az Európai Központi Bank (EKB) egyik igazgatójával tárgyalt az euróövezet integrációjának elmélyítésérõl még novemberben. Pénteken szóba került az EP-ben a "magántalálkozó".

Északi Liga: Olaszország mindenképpen kilép az euróövezetbõl

Komolyan veszélyezteti az Európai Egyesült Államokról álmodozó eurokraták és globalisták álmainak a megvalósulását, hogy Olaszországban belpolitikai fordulat várható a március eleji választáson. Az Északi Liga és a Forza Italia koalíciójának a gyõzelme esetén Olaszország kilépne az euróövezetbõl.

Újabb német-francia összeborulás történt

Nagy a barátság az EU két legnagyobb országának vezetõi között.

Vissza az oldal tetejére