Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: európai parlamenti választás

Európa-szerte elõretörõben vannak a bevándorlásellenesek

Egy friss elõrejelzés szerint az egyik legnagyobb mértékben a jobboldali, bevándorlásellenes Nemzetek és Szabadság Európája (ENF) frakció erõsödhet meg, megduplázva képviselõinek számát.

Elárulta magát a Néppárt: Soros miatt vegzálják a Fideszt

Soros György a fõ mozgatórugója a Európai Néppárt támadásának, amelyet a Fidesz-KDNP ellen intézett.

Gyülekeznek a "hasznos idióták": a Fidesz-KDNP kizárását kezdeményezték az Európai Néppártból

Az Európai Néppárt (EPP) tizenkét tagpártja kilenc országból kezdeményezte hivatalosan a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését - közölte a pártcsalád egyik szóvivõje hétfõn.

A Facebook cenzúrával készül az EP-választásokra

Az európai parlamenti választások közeledtével a Facebook úgy döntött, hogy "szigorítja a szabályokat" a politikai reklámokat illetõen. Ismerve az eddigi gyakorlatot, ez nagy valószínûséggel egyet jelent: cenzúrázni akarják a bevándorlásellenes hangokat.

Salvini szerint a bevándorlásellenes erõk lesznek az "új európai tavasz hõsei"

Az olasz belügyminiszter szerint a májusi EP-választás jobboldali dominanciát hozhat, ez egyben egy "új európai tavaszt" vetíthet elõre.

Az európai parlamenti választás egy hatalmas esély Magyarországnak

Az európai parlamenti választásnak most elõször mindenki számára van valódi tétje, nekünk magyaroknak egy óriási esély lehet arra, hogy megfékezzük a bevándorlást és az európai együttmûködés jövõjét a számunkra elfogadható irányba mozdítsuk el - minderrõl Hollik István beszélt az Origónak adott interjújában.

A ballib Politico kétharmados Fidesz-gyõzelmet jósol az EP-választásra

Már a Soros György érdekkörébe tartozó Politico is elismeri, hogy összességében jobboldali gyõzelem, Magyarországon pedig a Fidesz minden eddiginél nagyobb, kétharmados mandátumszerzése várható a jövõ májusi európai parlamenti választáson. A lap elõrejelzése szerint az ellenzékbõl csak a Jobbiknak, az MSZP-nek és talán a DK-nak lehet majd EP-képviselõje.

Mozgalmat indított a hazug polgármester

Márki-Zay Péter, aki azzal vétette magát észre, hogy két orbitális hazugsággal szállt be a hódmezõvásárhelyi kampányba, most mozgalmat alapított egy csapatnyi értelmiségivel. Végre egy új, "független" mozgalom, amely az EU-s és az önkormányzati választáson is darálja az ellenzéki pártokat az összefogásmantrával.

Kovács Zoltán: vannak jelek az európai választópolgárok ébredésére

A kormányszóvivõ a Magyar Idõknek adott interjújában fejtette ki, hogy nincs még minden veszve Nyugat-Európában, az emberek kezdenek felébredni.

Vissza az oldal tetejére