Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: faültetés

Orbán Viktor feleségén gúnyolódik egy komcsi, akit még Gyurcsányék is kirúgtak

Orbán Viktor feleségén gúnyolódik egy komcsi, akit még Gyurcsányék is kirúgtak

Nem pontosan érthető, hogy valakinek miért támad kedve gúnyolódni Orbán Viktor feleségén, Lévai Anikón. Ráadásul olyan primitív módon, hajánál fogva előrángatott apropóval, ahogy azt Takács István, a Demokratikus Koalíció elődje, a Demokrata Párt alapítója tette Facebook-posztjában.

Ennyi: Tarlós több fát ültetett el Zuglóban, mint a magát zöldnek hazudó Karácsony Gergely

Ennyi: Tarlós több fát ültetett el Zuglóban, mint a magát zöldnek hazudó Karácsony Gergely

Míg az alkalmatlan Karácsony Gergely hordozható fákkal kampányol az utcán, addig Tarlós 10 ezer új fát ültetett Budapesten.

Egy régi magyar hagyomány, amivel szebbé teheted a környezetedet

Egy régi magyar hagyomány, amivel szebbé teheted a környezetedet

Tudtátok, hogy a faültetéshez kapcsolódik egy ősi magyar hagyomány? Szép népszokásnak számít facsemetét ültetni, ha gyermek születik. Ezzel nemcsak a hagyományainkat ápolhatjuk, hanem hozzájárulhatunk az éghajlatváltozás káros hatásainak mérsékléséhez.

Újabb fákat ültettek a belvárosban

Az V. kerületi Hercegprímás utca felújításával egyidejûleg 9 Mecsek Gömbkõris fával növekedett Budapest Belvárosának faállománya. Belváros önkormányzatának kifejezett célja a kerületi faállomány visszapótlása és amennyiben lehetséges, növelése. Az elmúlt 10 évben több mint 230 fát telepítettek a kerület különbözõ részein, leginkább az egyes közterület-fejlesztési projektek kapcsán.

Elindult a természetvédõ szakosztály a táliboknál

Vasárnap faültetésre szólította fel híveit Hajbatulla Ahundzada, az afganisztáni tálibok vezetõje. Irigykedhet az LMP. :D

Fák ellen tüntetnek a ligetvédõk

Meglehetõsen abszurd nap köszöntött ma a Városligetre. Azok, akik eddig minden egyes fát meg akartak védeni, most azért tiltakoznak, mert fákat akarnak átültetni.

Brékó Ligetvédõk! Brutál fatelepítés várható Budapesten!

A Fõvárosi Közgyûlés szerdán arról döntött, hogy 10 millió forinttal támogatja azt a projektet, melynek keretében 393 lombos fát, 122 örökzöld fát és 715 cserjét ültetnek a kõbányai Gergely-bánya területére.

Vissza az oldal tetejére