Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: fegyverszállítás

Századvég: Erősen megosztja az európai közvéleményt Ukrajna felfegyverzése

Az Európai Unió 27 tagállamából mindössze 9 országban értett egyet a válaszadók több mint fele azzal az állítással, hogy az Európai Unió és tagjai vásároljanak fegyvert Ukrajnának, több tagállam a saját lakossága elutasító véleménye ellenére támogatja fegyverekkel Ukrajnát – derül ki a Századvég Európa Projekt-kutatásából, amelyről pénteken tájékoztatták az MTI-t.

Európából csak Ausztria és Magyarország nem szállít fegyvert Ukrajnába

„Magyarországot, valamint Ausztriát, mint semleges országot leszámítva már egyetlen európai ország számára sem tabu többé a fegyverek szállítása Ukrajnának, bár korábban az volt” – fogalmazott Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter az Ukrinform ügynökség szerint hétfőn az ukrán televízióban.

Lezuhant egy fegyvereket szállító ukrán repülőgép

Lezuhant egy fegyvereket szállító ukrán repülőgép

Az ukrán gép Szerbiából Bangladesbe vitt volna több mint tíz tonna lőszert.

Ukrajnában tesztelheti az USA az új generációs fegyvereit

Ukrajnában tesztelheti az USA az új generációs fegyvereit

Hatalmas mennyiségű fegyvert szállít az Egyesült Államok Ukrajnának.

Az elkobzott orosz vagyonokra pályázik az ukrán vezetés

Ismét nehézfegyvereket kért a Nyugattól Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön a portugál parlamenthez intézett videóüzenetében. Emellett Denisz Maljuszka ukrán igazságügyi miniszter csütörtökön a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva közölte, hogy Kijev egy nemzetközi jogászcsapat közreműködésével olyan mechanizmuson dolgozik, amely lehetővé tenné, hogy Ukrajnát Oroszország külföldön befagyasztott pénzeszközeiből kárpótolják az orosz támadás következtében előállt veszteségeiért.

Ukrajna ismét beavatkozásra utasítja Magyarországot

Ukrajna ismét beavatkozásra utasítja Magyarországot

„Ha Magyarország igazán véget akar vetni a háborúnak, akkor a következőket kell tennie: hagyjon fel az Európai Unió egységének megroppantásával, támogassa az Oroszország elleni új szankciókat, és nyújtson katonai támogatást Ukrajnának ahelyett, hogy forrásokat bocsátana rendelkezésre az orosz katonai gépezet pénzelésére” – írta csütörtökön kiadott közleményében Oleh Nyikolenko ukrán külügyi szóvivő.

Magyarország nem szállít fegyvereket Ukrajnába, ezért a magyar miniszterelnök nem megy Kijevbe tárgyalni

Magyarország nem szállít fegyvereket Ukrajnába, ezért a magyar miniszterelnök nem megy Kijevbe tárgyalni

Értesülések szerint Csehország, Lengyelország és Szlovénia vállalta, hogy fegyvereket szállít Ukrajnába, ennek a részleteit beszélik meg ma Kijevben az ukrán vezetéssel. Magyarország nem szállít fegyvert Ukrajnába.

Reggel 7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Rejtélyes fegyverszállítmányok indulnak Horvátországból

A Balkan Insight nevû hírportál szerint a Pentagon a Krk szigeti Rijeka nevû repülõteret használja bázisként ahhoz, hogy fegyvereket és lõszereket szállítson a Közel-Keletre.

Lõttek az amerikai-török barátságnak?

Nagy port kavart az elmúlt hetekben az a hír, mely szerint az Egyesült Államok fegyverszállítmányt küld a Szíriában harcoló kurd milíciák számára. Az ügy pikantériája, hogy Törökország NATO-tagként ellenzi a szíriai kurdok támogatását.

Vissza az oldal tetejére