Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: femináci

Cristiano Ronaldo védelmében

A nõk sorra erõszakolják meg a férfiakat, miközben a valódi nõi áldozatoknak is ártanak.

Sorosisták, feminácik és a parazita állam

Ha mi mondjuk, hogy sorosista vagy femináci, az alt-right. Ha õk mondják, hogy parazita állam, az tudományos, leíró fogalom.

A kulturális baloldal kezdi elveszíteni a józan eszét: nõ lehet a következõ Bond

A kulturális baloldal teljesen kifordult önmagából. A nõi egyenjogúságot hazudó küzdelmükben olyan pótcselekvésekre fanyalodnak rá, hogy például James Bond szerepét egy nõre szabják rá. Mintha ettõl jobb lenne bárkinek is.

A közösségi burka

A németek óriási sikernek tartották, hogy a nõk részére létrehozott biztonsági zónákkal elkerülték a kölni balhéhoz hasonló molesztálásokat és nemi erõszakot. Az eset valójában az európai civilizáció mérföldkõnek számító kudarca, annak beismerése, hogy a migráció elkezdte átformálni Európát és feladtuk a nõk szabadságának egy részét. A muszlim terror mûködik, a behódolás elindult.

Kedves feminácik: õk harcolnak a nõi egyenjogúságért és nem Ti

A Papp Réka Kinga-féle szélsõséges feminista terroralapítványok gyakran hangoztatják, hogy a nõi egyenjogúságért küzdenek, holott valójában a náci faji ideológiát ültetik át feminista köntösbe. Az elemi logika teljes hiányában szenvedõ radikális feminista szervezetek alapjáraton a patriarchátust fenntartó, és a nõket tárgyként kezelõ muzulmán migránsok legfõbb támogatói, továbbá a nõi borotvagyártók legnagyobb ellenzõi. De szerencsére találtunk igazi feministákat, akik tényleg az elnyomó férfiak ellen harcolnak.

A demokratáknak büdös Puzsér

Puzsér a szerdai, orosz nagykövetség elé szervezett tüntetésen szeretne beszédet mondani, ám a jelek szerint a "genderfasiszták" arra készülnek, hogy mindezt megakadályozzák.

A katolicizmust védte, így reagáltak a hisztifeministák

Az eset Buenos Airesben történt egy katolikus katedrális elõtt. A férfi fõbenjáró bûne az volt, hogy az egyházat merészelte védelmezni. Le is csapott rá a hisztifeminizmust

Egy Clinton-támogató feminista a fehér férfiak kihalását ünnepli

Megdöbbentõ videó került fel a Twitterre, melyet Lena Dunham híres színész, producer és feminista író posztolt a héten.

Vissza az oldal tetejére