Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ferenc pápa

Ferenc pápa késedelem nélküli megoldást sürgetett a szentföldi erőszak megállítására

Az izraeliek és palesztinok közötti konfliktusok megállítását sürgette Ferenc pápa a Szent Péter téren vasárnap mondott beszédében.

Ferenc pápa elődje lelki üdvéért imádkozott újévi miséjén, és másokat is erre kért

Ferenc pápa elődje lelki üdvéért imádkozott újévi miséjén, vasárnap, XVI. Benedek halála másnapján, és a híveket is erre kérte – jelentették hírügynökségek.

Nagyon beteg XVI. Benedek

Imádkozásra szólította fel a hívőket XVI. Benedek nyugalmazott pápáért Ferenc pápa a szerdai általános audiencián, hangsúlyozva, hogy a 2013-ban lemondott egyházfő nagyon beteg.

Ferenc pápa: békeínségtől szenved a világ

Békeínségtől szenved a világ Ferenc pápa szerint, aki „harmadik világháborúról” beszélt vasárnapi beszédében, melyet az Urbi et Orbi-áldás követett.

A béke lesz a központi témája a Ferenc pápa vezette karácsonyi szertartásoknak

Az ukrajnai háború és a többi fegyveres konfliktusa leállítását kívánja szorgalmazni Ferenc pápa a világhoz intézett karácsonyi üzeneteiben a Szent Péter-bazilikában szombat este kezdődő vigílián, valamint december 25-i beszédében.

Ferenc pápa: Minden érintettet arra kérek, kötelezze el magát a békés megoldások mellett

Ferenc pápa: Minden érintettet arra kérek, kötelezze el magát a békés megoldások mellett

Aggodalmát fejezte ki a Dél-Kaukázusban kialakult humanitárius helyzetért Ferenc pápa, aki a háború leállítását sürgette Ukrajnában a Szent Péter téren mondott beszédében advent utolsó vasárnapján.

Ferenc pápa újabb imanapot hirdetett meg az ukrajnai béke érdekében

Ferenc pápa vasárnap bejelentette, hogy a békének kívánja szentelni a szeplőtelen fogantatás december 8-i ünnepnapján mondandó imádságot.

Ferenc pápa megerősítette, hogy a Vatikán kész közvetíteni a felek között

A vatikáni diplomácia a békét és a felek közötti párbeszédet keresi az Oroszország indította ukrajnai háborúban, és kész a közvetítésre Ferenc pápa szavai szerint, aki az America című jezsuita folyóiratban hétfőn közölt interjúban azt is elárulta, miért nem nevezi meg soha az orosz elnököt.

Vissza az oldal tetejére