Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Floyd

Korunk szentjei

Korunk szentjei

A Dűnét olvasom. Pontosabban a filmről készült kritikákat. (Azt hiszem, én nem fogom megnézni, pont azért, amiért a Trónok harca életérzés is kicsit idegesít, de ez persze még változhat.) És ahogy olvasok, elgondolkodom azon, hogy milyen fontos szerepet tölt be ebben az univerzumban a víz, és miféle tisztelet övezi. Mellesleg Lisan al Gaib, vagyis a Vízhozó az, aki a jövendölések szerint megváltja a folyamatos elnyomásban élő fremeneket.)

Igazságtalan eljárásnak nevezte a Floyd-ügyet az elítélt ügyvédje

Az ítélet megsemmisítését kéri a Floyd-ügyben a rendőr védőügyvédje, mivel több ponton is kifogásolható az ügyészség és az esküdtszék munkája.

Elkezdték betiltani a tömegoszlató fegyverek használatát Amerikában

Elkezdték betiltani a tömegoszlató fegyverek használatát Amerikában

Annak ellenére, hogy több tüntető is erőszakosan lép fel a rendőrök ellen, Seattle-ben két hétre, Dallasban pedig 90 napra felfüggesztik a tömegoszlató fegyverek használatát.

Világszerte egyre több helyen tüntetnek

Világszerte egyre több helyen tüntetnek

Világszerte több helyen tartottak tiltakozó akciókat a rendőri túlkapások ellen, illetve tömegek fejezték ki szolidaritásukat az egyesült államokbeli tüntetők mellett, akik az afroamerikai George Floyd halála miatt vonultak utcára.

Durvul a helyzet az Egyesült Államokban

Durvul a helyzet az Egyesült Államokban

Minneapolis után több tagállamban kezdenek elfajulni a demonstrációk, az erőszakos tüntetők fosztogatnak és gyújtogatnak.

Vissza az oldal tetejére