Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: fogyasztás

Csökkent a magyarországi földgáz- és villamosenergia-fogyasztás decemberben

Csökkent tavaly decemberben az energiafogyasztás Magyarországon az előző évihez képest: a földgázfogyasztás 24 százalékkal, a villamosenergia-felhasználás pedig 8,2 százalékkal esett vissza – közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a honlapján publikált adatok alapján.

Londoni elemzők: gazdasági boom jön a pandémia után

Londoni elemzők: gazdasági boom jön a pandémia után

Több évtizede nem tapasztalt ütemű fellendülés indulhat az idén a világgazdaságban, miután a koronavírus elleni globális oltási kampány kiteljesedésével várhatóan megkezdődik az élet visszatérése a normális kerékvágásba – jósolták 2021-re szóló pénteki előrejelzésükben londoni pénzügyi elemzők.

Zacher Gábor a 888-nak: Nyugat-Európában drogkrízis van, ebből eddig mi kimaradtunk

Zacher Gábor a 888-nak: Nyugat-Európában drogkrízis van, ebből eddig mi kimaradtunk

Az ország legismertebb toxikológusával egy könnyed – vagy nem is annyira könnyed – interjút készítettünk Tusványoson, ahol másfél órás előadást tartott az emberek káros szokásairól, a dohányzásról, a kábítószerről, az alkoholról, a közösségi médiáról és annak veszélyeiről.

Egyre jobb söröket iszik a magyar

2018 elsõ felében 3,6 százalékkal nõtt a magyar sörpiac - de nem a Rocky Cellar és a Balatoni Világos miatt.

Nehéz idõk várnak a litván alkoholistákra

Szigorú törvényekkel szorítják vissza az alkoholizmust az egyik legtöbb szeszes italt fogyasztó európai országban, Litvániában.

Baj van: idén már sokkal kevesebb sört ittak a németek

A német Szövetségi Statisztikai Hivatal, a Destatis hétfõn nyilvánosságra hozott adataiból kiderült, hogy az év elsõ kilenc hónapjában 3,1 százalékkal, 2,3 millió hektoliterrel csökkent a Németországban termelõ sörgyárak és sörfõzdék forgalma.

Egyre vastagabb a magyarok bukszája

A háztartások növelni tudták a létfenntartáson túlmutató igényeiket, fõként a lakberendezés és háztartásvitel, az oktatás, illetve a kultúra, szórakozás terén. Ezzel párhuzamosan egyre bizakodóbbak a magyar vásárlók.

A kínai középosztály felemészti a világot

A világ középosztályát illetõen tavaly történt nagy fordulat, hiszen elõször fordult elõ az, hogy a legerõsebb középosztály a világon a kínai volt.

Nálunk az egyik legolcsóbb az üzemanyag

Az új adószabályok szerint öt forinttal emelkedik a benzin és tízzel a gázolaj adója, ha a világpiacon ötven dollár alá esik a kõolaj ára. Az alacsonyabb magyar adó is hozzájárul ahhoz, hogy számos szomszédunkhoz képest nálunk jóval olcsóbban lehetett mostanában tankolni.

Vissza az oldal tetejére