Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: francia elnökválasztás

Ma dől el, ki lesz Franciaország köztársasági elnöke

Vasárnap tartják Franciaországban az elnökválasztás második fordulóját, a legtöbb felmérés Macron győzelmét vetíti előre.

Ismét hazudott a ballib sajtó: a franciák szerint semmi jele orosz hackertámadásnak

Ki hitte volna, hogy ismét kidurran a liberálisok lufija: a francia kormány kiberbiztonságért felelõs ügynöksége szerint ugyanis semmi jele nincs annak, hogy orosz hackertámadás érte volna Emmanuel Macron kampányát.

A szocialista botrányminiszternõ is Macronhoz igazolt

A választási kampányban Emmanuel Macron végig arról beszélt, hogy õ középen áll. Francois Fillon, a jobbközép jelöltje és a radikális Marine Le Pen is sokszor elmondta, hogy ez hazugság, Macron mégis el tudta hitetni szavazóival, hogy megváltozott és nem a borzalmas szocialista kormányzást fogja folytatni. Egyre több jel mutatja, hogy mégis.

Soroshoz köthetõ szervezetek avatkoztak be a francia választásokba

Deák Dániel, a Nézõpont Intézet elemzõje szerint a magyar származású amerikai üzletemberhez köthetõ csoportok avatkoztak be a francia elnökválasztás menetébe.

Macron is Soros embere?

Az köztudott, hogy a globális pénzügyi és politikai elit beállt Emmanuel Macron mögé a francia elnökválasztás kampányában, ennek fényében nem meglepõ, hogy valószínûleg Soros György is ott van Macron támogatói között.

Merkel teljesen elalélt Macron gyõzelmétõl

Emmanuel Macron "nagyszerû gyõzelmet" aratott a franciaországi elnökválasztáson - hangsúlyozta Angela Merkel német kancellár hétfõn Berlinben.

Kiszelly: Macron politikai mézeshetei hamar véget érnek

Emmanuel Macron francia elnökválasztási gyõzelmével még csak egy csatát nyert meg, a háború megnyeréséhez viszont a frissen alakuló pártjának egy hónap múlva többséget kell szereznie a nemzetgyûlésben - mondta el a 888.hu számára Kiszelly Zoltán. A politológus szerint az, hogy a francia elnökválasztásban a hagyományos pártok háttérbe szorultak, azt mutatja, hogy nagyon nagy a fennálló gazdasági és politikai rendszerrel szembeni elégedetlenség Európa nyugati felén.

Macron csak meghosszabbítja Európa szenvedéseit

Gyõzött a baloldali szélsõség Franciaországban. A liberalizmus újjáéled, Európa erõsödik - ujjonganak a ballibsik. Macron azonban azt az Európát erõsíti, amelyet az elvi, a realitásokkal szemben álló politizálás komoly bajba sodort. Ezért nem megoldja a gondokat, csak meghosszabbítja a szenvedéseket.

Orbán Viktor is gratulált Macronnak

Levélben gratulált a magyar kormányfõ Emmanuel Macron megválasztott francia államfõnek.

Vissza az oldal tetejére