Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: frans timmermans

Filipp: Arra esetleg gondolt már valaki, hogy nem mindegyik teljesen hülye?

Filipp: Arra esetleg gondolt már valaki, hogy nem mindegyik teljesen hülye?

Ne zuhanyozz annyit, élvezd a meleget kint is, bent is, télen úgyse lesz, a ruhákat szellőztesd, ne mosd! Remek ötletek ezek! Amikor az ember ilyeneket hall, azt gondolja, ezeknek elment az eszük, megőrültek, megbolondultak – egyszerűbben fogalmazva: ezek hülyék, baszdmeg! Most kínunkban röhögünk ezen, pedig valójában sírni kellene, mert ami ezután jön, majd az nem lesz kellemes. De úgy tűnik, hogy arra senki nem gondolt, hogy mi van akkor, ha nem tiszta hülye mindenki... Ha abból indulunk ki, hogy a világot az érdekek mozgatják, és a politika az érdekérvényesítés egyik eszköze, akkor az „ezek hülyék” megfejtés enyhén kevés lesz ide. Sokszor pedig az érdek és a cél nem egy és ugyanaz. Mi az érdek? Mi a cél? Szárnyalhat a fantázia!

Háborúba sodorná Európát Soros György fia, Alexander

Amerikát és annak európai szövetségeseit is belesodorná az ukrajnai háborúba Soros György fia. Alexander Soros az alapítványbirodalmuk egyik fő fórumának számító Európai Külkapcsolati Tanácsán úgy vélte, hogy nem lehetséges békekötés a hadviselő felek között, és azt sürgette, hogy a Nyugat katonákat is küldjön a konfliktuszónába.

Timmermans kukoricára térdepeltetné Orbánt

Timmermans kukoricára térdepeltetné Orbánt

Ezúttal is hozta magát Frans Timmermans. Az Európai Bizottság alelnöke a Westdeutscher Rundfunk német regionális médium Europaforum nevű rendezvényén levegővétel nélkül szidta Orbán Viktort, mert megfúrta az EU jól megolajozott terveit. Sőt, a Kirill orosz pátriárka elleni szankciókat is. Nem csoda, hogy felment a vérnyomása Timmermans úrnak.

A felfelé bukás művészete az EU-ban; II. rész

A felfelé bukás művészete az EU-ban; II. rész

A sorozat első részében Donald Tusk, Guy Verhofstadt és Jean-Claude Juncker személyében három olyan politikus karrierje került górcső alá, akik hiába szerepeltek le hazájukban különböző módokon, az Európai Unió valamely intézményénél jól fizető pozícióhoz jutottak. A sorozat második részében Frans Timmermans és Ursula von der Leyen felfelé bukásának bemutatása következik.

Frans Timmermans elismerte, hogy történtek hibák a vakcinabeszerzésben

Frans Timmermans elismerte, hogy történtek hibák a vakcinabeszerzésben

Történtek hibák az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltóanyag beszerzésében, „Brüsszelben és a tagországokban is” – mondta Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

AM: Timmermans felelőtlen hozzáállásával az európai gazdákat veszélyezteti

Az Európai Bizottság ügyvezető alelnöke az elmúlt napokban külföldi sajtóorgánumoknak tett nyilatkozataiban az uniós Közös agrárpolitikára vonatkozó bizottsági javaslatok visszavonásával fenyegetőzött, ha nem valósulnak meg az általa vizionált, a gazdák számára teljesíthetetlen zöld célok.

Timmermansnak hajbókolva próbálja megkerülni a kormányt Brüsszelben Karácsony

Timmermansnak hajbókolva próbálja megkerülni a kormányt Brüsszelben Karácsony

Most éppen a Soros-hálózat szövetségesének számító Frans Timmermans bizottsági alelnöknél járt eligazításon Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere, aki emellett megint közvetlen EU-s forrásokért lobbizott Brüsszelben. A jelek szerint az ellenzéki városatya nem tekinti Budapestet Magyarország részének.

Vissza az oldal tetejére