Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gaudi-nagy tamás

Gaudi-Nagy Tamás a 888.hu-nak: Előbb vagy utóbb felelni fognak 2006 bűneiért

Gaudi-Nagy Tamás a 888.hu-nak: Előbb vagy utóbb felelni fognak 2006 bűneiért

Testközelből tapasztalhatta meg 2006 őszén a hatalom erőfitogtatását. Az utcákon a rendőrroham szemtanújaként és kis híján elszenvedőjeként, valamint az áldozatok védelmét ellátó jogászként a tárgyalótermekben. Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvédje tizenöt évvel a történtek után után sem tett le arról, hogy a 2006-os véres események kitervelőit és végrehajtóit végre felelősségre vonják.

„Az ellenzéki pártok politikai számításból is bagatellizálják a 2006-ban történeteket”

Az ellenzéki politikusok egy része politikai számításból bagatellizálja a 2006-ban történeteket, mert úgy gondolják, hogy a Gyurcsány Ferenc DK-elnök vezette ellenzék tagjaként „jobb ezt nem firtatni” – jelentette ki Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Balliberálisokkal kollaborál a Jobbik

Álságos kifogás, szimpla hazugság, hogy a Jobbik pénzhiányra hivatkozva nem indít saját jelöltet a fõváros V. és VIII. kerületében két idõközi választáson - nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Gaudi-Nagy Tamás, a párt korábbi parlamenti képviselõje. Szerinte már meg is született a megegyezés arról, hogy Sneider Tamás pártja a volt SZDSZ-es jelöltet fogja támogatni Józsefvárosban.

Így kell értelmezni a Budaházy-per fejleményeit

Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédõ tömören és érthetõen foglalta össze a közel egyórás bírósági indoklást, melynek keretében hatályon kívül helyezte az elsõfokú ítéletet és új eljárásra utasított a terrorcselekménnyel és más bûncselekményekkel vádolt Budaházy György és társai ügyében a Fõvárosi Ítélõtábla.

Tökéletes összeállítás Vona Gábor és a Jobbik hazaárulásairól

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyûlési képviselõ a közösségi médiában tett bejegyzésében sorolta fel a teljesség igénye nélkül azokat a sarkpontokat, melyek a mára már nemzetietlenné váló Jobbik és Vona Gábor abszolút bukásához vezettek.

Így büntetik Vonát az igazi jobbikosok

Nemcsak Novák Elõd, Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina ábrándult ki a Vona Gábor vezette Jobbikból, hanem sok-sok - most már volt - szavazójuk is.

Gaudi-Nagy: aki a Jobbikra szavaz, az a bevándoroltatást segíti

Felül kell emelkedni a pártelkötelezettségeken és világosan kell látni, hogy aki a Jobbikot most, ebben a formában támogatja, az a globalista erõk hatalomra jutását, a magyarság saját hazájában történõ elnyomását, rabszolgává tételét és a bevándoroltatás ügyét szolgálja - mondta Gaudi-Nagy Tamás a Merre tovább radikálisok? címû szerdai vitafórumon a Polgári Mulatóban.

Megszületett a Jobbik õszödi beszéde

Mirkóczki Ádám azon mondata, miszerint "az a retorika, ami 2010 elõtt ment, az volt a nem igaz", azt is jelentheti, hogy Mirkóczki és néhány társa korábban éveken át hazudott, vagyis ezt akár a Jobbik õszödi beszédének is tekinthetjük.

Gaudi-Nagy szerint a Jobbik túltolta a biciklit

Ez a bizonyos irányváltás, aminek van egy taktikai eleme (..), úgy gondolom, túltolták a biciklit ezen a téren, szerintem ezt már õk is érzik - többek között ezt nyilatkozta az Echo Televíziónak Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyûlési képviselõ.

Börtönben lenne Gyurcsány helye

A jogvédõk szerint Gyurcsány Ferencnek börtönben lenne a helye a rendõrterror 10 évvel ezelõtti elrendeléséért és a számtalan jogsértésért, amelyeket az általa vezetett kormányzat követett el a saját polgárai ellen az öszödi beszéd utáni tiltakozások erõszakos elfojtásához. Gulyás Gergely szerint szégyenteljes, hogy a 2006-os rendõrterror felelõsei megúszták a jogi elmarasztalást.

Vissza az oldal tetejére