Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: georgia

Szijjártó: Akkor csatlakozhat egy ország a NATO-hoz, ha az nem veszélyezteti a szövetség biztonságát

A tárcavezető a NATO külügyminiszteri ülésének szünetében tartott tájékoztatóján beszédesnek nevezte azt, hogy Bosznia-Hercegovinát, Georgiát és Moldovát hívták meg a találkozóra.

A demokrata kormányzójelölt szerint a feketék azért nem szavaznak rá, mert tájékozatlanok

A demokrata kormányzójelölt szerint a feketék azért nem szavaznak rá, mert tájékozatlanok

Mondta ezt az egyébként szintén afro-amerikai demokrata politikus. Egyébiránt ez a stílus onnan lehet ismerős, hogy Márki-Zay Péter szavazói is azt állították az áprilisi választásokat követően, hogy azért nem nyertek tavasszal, mert a magyarok tájékozatlanok és buták.

Orbán: Minél több irányból minél több energiát kell Európába hozni

Orbán: Minél több irányból minél több energiát kell Európába hozni

Az energiaválságra a hosszú távú megoldást az jelenti, ha az európai kontinensre minél több irányból minél több energia érkezik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten.

Georgia miniszterelnökével találkozott Orbán Viktor

A miniszterelnökök Budapesten találkoztak egymással.

Százezer adag Sinopharm vakcinát kapott Georgia

A Sinopharm kínai gyógyszergyár által gyártott 100 ezer, koronavírus elleni vakcinát kapott szombaton Georgia – közölte a kaukázusi ország egészségügy-minisztere, Tamar Gabunia.

Szijjártó: Magyarország elkötelezetten támogatja Georgia európai uniós integrációját

Magyarország elkötelezetten támogatja Georgia európai uniós integrációját, és mindezt nemcsak szavakkal, hanem aktív tettekkel juttatja kifejezésre – közölte a magyar külgazdasági és külügyminiszter, miután pénteken Tbilisziben tárgyalt David Zalkaliani georgiai kollégájával.

Folytatódik a percunami az amerikai választási csalás ügyében

17 állam és 106 republikánus képviselő csatlakozott a Texas (és Donald Trump) által indítványozott perhez, amely négy állam választási eredményeit vonná vissza arra hivatkozva, hogy választási csalás történt, így az eredmény nem fogadható el és nem érvényes. Ha a legfelsőbb bíróság nekik ad igazat, Biden kihirdetett győzelmét túl korán ünnepelték, és Trump megtarthatja pozícióját a következő négy évre.

USA-elnökválasztás: sürgősségi fellebbezés a georgiai bíróság ítélete ellen

Az Egyesült Államok szövetségi bírája a hét elején elutasította azt a keresetet, amelyet a Donald Trumpot támogató volt ügyész nyújtott be a Georgia állambeli választási csalások miatt – tudósított a Newsmax, a Hír TV amerikai testvércsatornája.

BRÉKING: Texas választási csalás miatt beperelte Pennsylvaniát, Michigant, Georgiát és Wisconsint

Texas kormánya azt kéri a Legfelsőbb Bíróságtól, hogy érvénytelenítse a szavazás eredményét ezekben a tagállamokban választási csalás és az alkotmányos rend elleni támadás miatt.

Vissza az oldal tetejére