Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gyermekbántalmazás

„Minket is vertek, aztán mégis felnőttünk!”

„Minket is vertek, aztán mégis felnőttünk!”

Egy bántalmazott gyerek nem szól, ha bántják, hanem elhiszi, hogy ez a szeretet.

Mostantól a kiskorúak nemének megváltoztatása gyermekbántalmazásnak minősül Texasban!

Mostantól a kiskorúak nemének megváltoztatása gyermekbántalmazásnak minősül Texasban!

A texasi családvédelmi minisztérium ítélete szerint a kiskorúaknál a nemváltó műtét gyermekbántalmazásnak minősül. A döntés egy héttel azután született, hogy Greg Abbott kormányzó felkérte a hivatalt, hogy vizsgálja meg a kérdést.

Németország egységes pedofil-nyilvántartásban gondolkodik

Jelentős mértékben, 53 százalékkal nőtt tavaly a gyermekpornográf tartalmak terjesztése az interneten Németországban – derül ki a német rendőrség szerdán közzétett 2020-as kimutatásából.

Kasztrálás, életfogytiglani börtön, halálbüntetés – Van, ahol ez jár a pedofiloknak

A nemrég elfogadott törvénymódosítás értelmében a kiskorúak megrontóit a kasztrálás mellett halálbüntetéssel, életfogytiglani börtönbüntetéssel vagy magas pénzbírsággal sújthatják Pakisztánban.

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

Tudtad-e, hogy: A „Münchausen”-anyák akár halálosan is megbetegíthetik gyereküket

A gyermekbántalmazásnak több formája ismert, és félrevezető, ha csak a zúzódások, kék foltok érik el ingerküszöbünket. Az abúzus sok formája halk és csak a négy fal között történik, sőt: van olyan is, ami első ránézésre gondoskodásnak tűnhet. Ilyen a kiterjesztett Münchausen-szindróma is.

Gyermekbántalmazással vádolt képviselõ a baloldal jelöltje Kõbányán

A Momentum jelöltje mögé álltak be a baloldali pártok a kõbányai idõközi önkormányzati választáson - írja a Magyar Idõk. A lap értesülései szerint a jelöltet, Kovács Róbertet a bíróság pártfogói felügyelet alá helyezte, amiért néhány éve sérülést okozott egy 13 éves fiúnak.

Brad Pitt mégsem bántotta fiát a repülõn

Eredmény nélkül lezárult a Brad Pitt ellen folytatott gyermekvédelmi vizsgálat, a színész tisztázódott a gyanú alól, hogy szeptemberben egy magánrepülõn bántalmazta a fiát.

Gyermekbántalmazás miatt nyomoznak Brad Pitt ellen

A Los Angeles-i rendõrség és a Los Angeles megyei gyermekvédelmi hivatal is nyomozást indított Brad Pitt ellen, mert a színész állítólag verbálisan és fizikailag bántalmazta a gyerekeit. A lap szerint ez az incidens volt a kiváltó oka annak, hogy Pitt felesége, Angelina Jolie beadta a válókeresetet szerdán.

Vissza az oldal tetejére