Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hadsereg

Németországban egyre többen szerelnek le a hadseregből lelkiismereti okokra hivatkozva

A német hatóságok jelentése szerint az ukrajnai harcok kezdete óta ugrásszerűen megemelkedett a német hadseregből lelkiismereti okok miatt kilépők száma. Sokan azzal indokolták leszerelési kérelmüket, hogy nem számítottak háborúra.

Jelentés: az LMBTQ és a woke nagyban rontja az amerikai hadsereg hatékonyságát

A Belbiztonsági Minisztérium a fehér felsőbbrendűséget az Egyesült Államokat fenyegető egyik legkiemelkedőbb veszélyként azonosította.

Francia tábornok: Az Ukrajnában zajló háború nem áll Európa érdekében

Pierre de Villiers francia tábornok szerint a kontinens a kérdésben túlságosan az amerikai érdekekhez igazodott. Úgy látja, meg kell állítani az eszkalációt, mert az ukrajnai háború nem érdeke Európának.

Az amerikai védelmi miniszter fokozott katonai jelenlétet ígért a balti országokban

Megerősítjük csapatainkat a balti térségben, és fokozzuk a balti szövetségeseinkkel közösen végzett kiképzést, hogy ezzel tovább erősítsük harci képességünket a régióban – jelentette ki Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter lettországi látogatása első napján szerdán Artis Pabriks lett védelmi miniszterrel közös sajtótájékoztatóján.

Amnesty International: Ukrajna kórházakban és iskolákban létesített katonai bázisokat

Az ukrán hadsereg veszélyeztette a civil lakosságot az Amnesty International nevű Soros György által finanszírozott szervezet szerint.

A kormány számára a legfontosabb a magyar emberek biztonsága

Magyarország mindent elkövet, hogy ne sodródjon bele az Ukrajnában zajló háborúba, mert a magyar kormány számára a legfontosabb a magyar emberek biztonsága – közölte a honvédelmi miniszter Brüsszelben csütörtökön, a NATO-tagországok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozását követően.

Egy Ukrajnából hazatérő újságíró szerint az amerikaiak „felelősek” a háborúért

Egy Ukrajnából hazatérő újságíró szerint az amerikaiak „felelősek” a háborúért

Az újságíró szerint amikor Ukrajnába ért, a Pentagonnal találta magát szemben.

Újabb lépést tett az amerikai hadsereg a progresszivitás irányába 

Az amerikai hadsereg szerdán bejelentette, hogy végleg eltörli az egyik legnehezebb edzési gyakorlatot a hadsereg harcképességi tesztjéből és plankkal helyettesítik, miután az adatok azt mutatták, hogy a nők nehezen végzik el az eredeti feladatot.

Nagy dicséretet kapott a Magyar Honvédség a NATO-tól

Magyarország katonai felkészültsége és ébersége erősebb, mint valaha – jelentette ki a NATO Katonai Bizottságának elnöke magyarországi látogatásán az észak-atlanti szövetség csütörtökön kiadott közleménye szerint.

Vissza az oldal tetejére