Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hagyományok

Soltész: Fontos vállalni a kereszténységünket

Fontos, hogy a mai világban a fiatalok merjék vállalni kereszténységüket, és ezt ki merjék mondani Európában és Magyarországon is – erről a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt vasárnap a budapesti Mátyás-templom előtt.

Európában egyedülálló hagyományaink vannak

Farkas Sándor, az Agrárminisztérium államtitkára szombaton a XIII. Orosházi Hagyományok-Ízek Versenye ünnepélyes megnyitóján beszélt errõl.

Horst Seehofer: az iszlám nem tartozik hozzá Németországhoz

A német belügyminiszter kemény és határozott szavakkal beszélt Németország jelenlegi helyzetérõl egy pénteki lapinterjúban.

Bécsben már az adventi koszorúkat is betiltanák

A bécsi városi tanács biztonsági okokra hivatkozva betiltaná az ajtókra kihelyezett koszorúkat.

Soros-recept: az élet ellen elkövetett polkorrekt torpedózás

Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítvány dollármilliókat áldozna azért, hogy a kereszténység egyik európai bölcsõjében, a katolikus többségû Írországban liberalizálják az abortuszt. A siker precedens értékû lehet, hiszen több más országban is hasonló támadásokat készítenek elõ.

Miért piros a pápa cipõje?

A pápa hétfõn Amerikába érkezik, ezért a washingtoni sajtó áradozik a biztonsági óvintézkedések tökéletességérõl. Addig is összeválogattunk 8 olyan tényt, amit biztos nem tudtál a pápákról.

Vissza az oldal tetejére