Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: harvey weinstein

Szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolják Gérald Marie divatikont

Szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolják Gérald Marie divatikont

A divatházakat eddig elkerülte a botrány, most azonban csőstül jön a baj.

Harvey Weinstein újabb "áldozata" mártírkodik

A sztárproducert ismét szexuális zaklatással vádolják. A színésznõnek állítólag azt javasolta az egyik nyomozó, hogy törölje telefonja tartalmát mielõtt beszolgáltatná az ügyészségnek, hogy a privát szféráját védje - nyilatkozta az ügyészség.

Salma Hayeket is zaklatta Weinstein

Eddig több tucat színésznõ vádolta meg Harvey Weinsteint szexuális zaklatással, köztük Rose McGowan, Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow. A lista most bõvült Salma Hayekkel, aki a New York Timesnak számolt be az õt ért sérelmekrõl.

Weinstein csõdbe mehet: az egyik áldozat már ötmillió dollárra perli a perverz producer cégét

Ötmillió dolláros (1,3 milliárd forintos) polgári kártérítési pert indított a The Weinstein Co. produkciós vállalat ellen a szexuális zaklatással és erõszakkal vádolt Harvey Weinstein egyik áldozata. Az egyre gyûrûzõ botrány lassan maga alá temeti a céget is, amelynek egyes elemzõk szerint heteken belül csõdöt kell jelentenie.

MeToo - Most kéne leállni, nem minden férfi Weinstein

A Weinstein-sztorinak lehetne egy pozitív kimenetele. Ledõlhetne végre a sztárkultusz, megérthetnék, hogy a siker, pénz és tehetség nem tesz valakit követendõ példává, "jó emberré". A szimpatikus álarcok mögött utálatos titkok rejtõznek. Sajnos teljesen más irányt vett az ügy, épp a férfiak elleni világméretû kampánnyá alakul.

Vissza az oldal tetejére