Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: heisler andrás

A Mazsihisz tiltakozik az antiszemita jobbikos képviselő indulása ellen

Sajtóhírek szerint Bíró László lesz a Jobbik jelöltje az előválasztáson Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) továbbra sem kíván beavatkozni pártpolitikai kérdésekbe, de határozottan jelzi tiltakozását az antiszemita nézeteket valló politikusok közéletben való részvétele miatt – olvasható a szervezet honlapján.

Orbán Viktor szerint a Mazsihisz elnöke a felelős Bíró ügyében

Orbán Viktor szerint a Mazsihisz elnöke a felelős Bíró ügyében

A miniszterelnök úgy gondolja, Heisler András, a Mazsihisz elnöke is tehet arról, hogy a baloldal támogatta Bíró Lászlót.

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán: „Kísérje életüket béke, gyarapodás és áldás az új esztendőben is. Jó és édes év köszöntsön Önökre!”

Orbán Viktor miniszterelnök levélben üdvözölte a zsidó újév alkalmából a magyarországi izraelita vezetőket.

Az alaptalan antiszemitázgatás Waterlooja

Az izraeli miniszterelnök látogatása valóban és több tekintetben is történelmi esemény lett. Ez Magyarország és a magyar kormány kétségtelen diplomáciai sikere mellett egész Közép-Európa, legfõképpen a V4-es együttmûködés országcsoportja számára világpolitikai elismerést is jelent. A Netanjahu-vizitnek ugyanakkor a magyar belpolitika számára lett egy nem várt, járulékos következménye is: az antiszemitizmussal való vádaskodás ország-világ elõtt vált nem egyszerûen hiteltelenné, de nevetségessé is.

Orbán Viktor: Izraelt és Magyarországot összeköti az identitások magabiztossága

Izrael és Közép-Európa, Izrael és Magyarország olyan jövõt képzel el, amelyben fontos dolgok kötik össze õket, így a hazájuk és a nemzetük iránti szeretet - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az abból az alkalomból elmondott beszédében, hogy Benjamin Netanjahu a Dohány utcai zsinagógába látogatott. Az izraeli miniszterelnök a Mazsihisznél tett látogatásán elmondott beszédében ismét hitet tett a két ország és nép sikerre ítélt jövõbeli együttmûködése mellett.

Vissza az oldal tetejére