Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: helyreigazítás

Még lejáratásban is bénának bizonyult Soros fake news blogja

Még lejáratásban is bénának bizonyult Soros fake news blogja

Csúnya nagy helyreigazítással ért véget a Soros pénzével kitömött Átlátszó blog lejáratási kísérlete, amelyet Gyuricza László ellen indítottak, miután a kerepesi polgármester természetvédelmi területen, illegálisan lerakott hulladékként bukkant rá a baloldali ellenzék – többek közt – Karácsony Gergelyt népszerűsítő 2019-es kampányplakátjaira. Az ügyben további perekre felkészül: a Propeller és a HVG...

Megint hazudott a Soros-blog: sunnyogva kér elnézést az Átlátszó és a Kétfarkú-elnök

Megint hazudott a Soros-blog: sunnyogva kér elnézést az Átlátszó és a Kétfarkú-elnök

Az a Soros által pénzelt Átlátszó, amelynek még a neve is azt üzeni, hogy a „magas szintű oknyomozói tevékenységük” elől senki sem bújhat el, most fülét-farkát behúzva sunnyogja el, hogy sajtópert vesztett.

Megint lebukott a legnagyobb álhírgyár, az Index

Ezúttal a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendõr-fõkapitányság cáfolt rá az egyik cikkben megjelent állításokra és tette helyre a dolgokat.

Ismét nagyot hazudott a 444

A Soros György által kitartott 444 két migránssimogatás közepette terrorizmus pártolásával vádolta meg a magyar hatóságokat. Szerencsére lebuktak, így helyreigazítást tettek közzé. Jól jellemzi a liberális kettõs mércét, hogy a 444 a helyreigazítást közlõ cikk alatt letiltotta a kommenteket, pedig õk a szólás- és véleményszabadság zászlóshajói. Persze a 444-es safe-spacebe a tõlük eltérõ vélemény már nem fér bele.

Csak a szokásos: hazudott az Index

A tényeket hamis színben tüntették fel, és egy csomó dolgot valótlanul állítottak. Tehát: H A Z U D T A K !

Juhász Péter megint kamuzott

A ballib média nagy csinnadrattával vette át Juhász Péter minden szavát, azonban a bíróság megállapította, hogy az Együtt politikusa hazudott, így szépen, mindenkinek helyreigazítania kell.

Donald Trump felesége helyreigazítaná a People magazint

A republikánus elnökjelölt felesége helyreigazítást követelt csütörtökön a People magazintól a férjét vádoló egyik nõ kijelentései miatt.

Kik kamuznak a legtöbbet

A média esetében a helyreigazítások száma egy jó indikátora annak, hogy az adott felület mennyire hajlamos az ellenõrizetlen tények közlésére, nem megbízható források alkalmazására, azaz lényegében az olvasóközönség félrevezetésére.

Vissza az oldal tetejére