Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hidegháború

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

2010 óta több perzsa atomtudóst is meggyilkoltak – Irán Izraelt vádolja a merényletekkel.

Tóth Erik a 888-nak: Karácsony háborúskodása a budapestiek érdekeit sérti

Tóth Erik a 888-nak: Karácsony háborúskodása a budapestiek érdekeit sérti

A nemrég elfogadott fővárosi költségvetés nem Karácsonyékat, hanem Tarlós Istvánt dicséri, akinek köszönhetően Budapest költségvetése és annak mozgástere is jelentősen javult az elmúlt években, mondja portálunknak Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője. 888-interjú.

Washington felmondja az INF-szerzõdést, Moszkva nem örül

Az Egyesült Államok felmondja a közepes hatótávolságú nukleáris rakétákról kötött megállapodást (INF) - ezt készül közölni Moszkvában az orosz külügyminiszterrel John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó. Az oroszok szerint ez egy nagyon veszélyes lépés.

Nobel-békedíjas: az egész világra veszélyes, ahogy a Nyugat démonizálja Oroszországot

Mairead Corrigan Maguire Nobel-békedíjas aktivista éles kritikával illeti a Nyugatot publicisztikájában, amiért az folyamatosan démonizálja Oroszországot. Szerinte ugyanis pontosan ez az, ami fenntartja a nagyvilágban a hidegháborús hangulatot.

Az oroszok nem adnak kárpótlást a balti államoknak

Oroszország nem ért egyet azzal, hogy a balti államoknak a Szovjetunión belüli léte "megszállás" volt, és nem tartja lehetségesnek a kárpótlás kérdésének mérlegelését.

Nobel-békedíjat érdemelne Donald Trump

Abban, hogy az elmúlt hónapokban komoly elõrelépés történt Észak- és Dél-Korea között, hatalmas szerepe lehet az Egyesült Államok elnökének, Donald Trumpnak.

Putyin: Oroszország nem akar új fegyverkezési versenyt

Vlagyimir Putyin hétfõn Moszkvában fogadta az elnökválasztáson elindult ellenfeleit. Az eseményen arról beszélt: Oroszország nem szeretne ismét bekerülni egy fegyverkezési versenybe.

"Nem akarunk újabb hidegháborút"

A NATO nem akar újabb hidegháborút, nem akar újabb konfrontációt Oroszországgal - jelentette ki Jens Stoltenberg, a katonai szövetség fõtitkára Brüsszelben.

Háborús idõkre szóló útmutatót ad a svéd kormány minden családnak

Elõször a negyvenes évek elején adtak ki a svéd hatóságok egy olyan brosúrát, amelyben a háború kitörése estén szükséges tennivalókat gyûjtötték össze.

Amerikai demokraták így élesztik újra a hidegháborút

Borisz Nyemcov meggyilkolt orosz ellenzéki politikusról nevezik el a washingtoni orosz nagykövetség épületével szembeni kis teret az amerikai fõváros önkormányzatának döntése alapján.

Vissza az oldal tetejére