Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hök

Lemondott az SZFE HÖK elnöke

A National Geographic címlapján szereplő „forradalmár” váltja Csernai Mihályt.

A hiszti meg a blokád marad, megegyezés továbbra sincs az SZFE-n

A hiszti meg a blokád marad, megegyezés továbbra sincs az SZFE-n

Fenntartják a blokádot a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói, akik az újonnan kinevezett vezetőség ajánlatát ultimátumnak tekintik, és visszautasítják.

Csak a szokásos: brutál mutyi ment a HÖK-nél

Nem szabályszerûen alakultak meg 2013 és 2016 között az állami fenntartású egyetemek, fõiskolák hallgatói önkormányzatai, ezért "a nemzeti felsõoktatási törvényben biztosított jogosítványaik gyakorlásának feltételei nem álltak fenn" - közölte az Állami Számvevõszék (ÁSZ).

Korrupt momentumosok az ELTE ÁJK hallgatói önkormányzatában?

Amióta létezik a HÖK-rendszer, azóta hallani egyetemi korrupcióról, csalásról, a diákok átverésérõl és egyetemi pénzek lenyúlásáról. Az elmúlt években több egyetemi város nyögte a korrupt HÖK-vezetõk rémuralmát. Az egész HÖK és EHÖK-rendszer rákfenéjének talán leglátványosabb tünete a szegedi egyetemet már több mint 10 éve markában tartó Török Márk, akinek kétes ügyeitõl folyamatosan hangos a média. A politika sokszor hálózza be a hallgatói önkormányzatokat, amelyek gyakran hátországot és kispadot biztosítanak a pártoknak. Így volt/van ezzel az ELTE jogi karának hallgatói önkormányzata is, amely körül erõs momentumos mozgolódás volt érezhetõ az elmúlt években.

A HÖK nem tud elrugaszkodni a gólyatábori szextõl

Úgy tûnik, hogy még huszonévesen is jó mókának számít egy hökös gólyatáborban az, ha orális szexet imitálnak a lányok és a fiúk. A Corvinus gólyatáborában érdekes dolgok történtek.

Vissza az oldal tetejére