Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: horváth józsef

Szervezett provokáció volt a Capitolium ostroma

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint a szerdai akció Donald Trump lejáratására irányult.

Válságos helyzet van az Egyesült Államokban

Válságos helyzet van az Egyesült Államokban

Az amerikai társadalom megosztottsága vezetett a Capitoliumnál történtekhez – erről az M1 aktuális csatornának nyilatkozó elemzők beszéltek annak kapcsán, hogy Trump-párti tüntetők ostromolták meg az amerikai törvényhozás épületét szerdán.

Szükséges a tömeges oltás a rendvédelemben is

Nemcsak az egészségügyben, hanem a rendvédelmi szervek köreiben is rendkívül fontos, hogy mindenki megkapja a koronavírus elleni vakcinát – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő a Magyar Hírlapnak.

Szakértő: helyben kell segíteni az afrikaiaknak

A migráció nem megoldás, helyben kellene segíteni az afrikaiaknak, hiszen ha néhány százalékukat beengedjük Európába, azzal nem oldjuk meg a többség problémáit – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1-en pénteken.

Szakértõ: embercsempészek, felbujtók mozgatják a migránsokat

Nem maguktól, véletlenül indulnak útnak a migránsok, embercsempészek, felbujtók mozgatják õket, és vannak, akik pénzzel, szervezéssel segítik a bevándorlást - mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértõ az M1 péntek reggeli mûsorában.

"A migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló"

A migránsok 85-90 százaléka gazdasági bevándorló, csak 10-15 százalékuk valódi menekült - közölte Horváth József biztonságpolitikai szakértõ.

Svédországban egyre kezelhetetlenebb a helyzet

Horváth József biztonságpolitikai szakértõ szerint kezd kezelhetetlenné válni a helyzet Svédország déli részén a bevándorlók miatt.

Az ISIS nem feledkezett meg a gyerekekrõl sem

A kiskorúakat is kiképezte a terrorszervezet, ezért az õ befogadásuk is komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

Demeter Mártának a szakértõtõl kellett megtudnia az igazságot

Horváth József biztonságpolitikai szakértõ az M1 péntek reggeli mûsorában reagált Demeter Márta közleményére. A szakértõ szerint nem illegális kereskedelem útján kerülhettek az Iszlám Államhoz a magyar fegyverek.

"Nem elég a schengeni határellenõrzés szigorítása"

Horváth József biztonságpolitikai szakértõ szerint a várhatóan 2020-tól mûködõ új európai be- és kilépési rendszer legnagyobb problémája, hogy nem kezeli komplexen az illegális bevándorlás problémáját.

Vissza az oldal tetejére