Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ii. erzsébet

Befejeződött II. Erzsébet néhai brit uralkodó búcsúszertartása

A királynőt hosszas betegeskedés után, életének 97., uralkodásának 71. évében, szeptember 8-án érte a halál Balmoralban, a királyi család nyári skóciai rezidenciáján. A királynő koporsóját a múlt héten négy napra felravatalozták a londoni parlament legősibb épületében, az 1097-ben emelt Westminster Hallban.

Végső búcsút vesznek II. Erzsébet néhai uralkodótól. Kövesse nálunk élőben a szertartást!

Végső búcsút vesznek hétfőn II. Erzsébet királynőtől. Az egész napos szertartássorozaton több száz magas rangú hazai és külföldi meghívott lesz jelen, köztük állam- és kormányfők, valamint az európai monarchiák uralkodói.

Vasárnap is hatalmas volt a sor II. Erzsébet ravatala előtt

Vasárnap is hatalmas sor állt a múlt héten elhunyt II. Erzsébet királynő londoni ravatala előtt. A néhai brit uralkodótól hétfőn vesznek végső búcsút, és a hétvégén folyamatosan érkeztek a szertartásra meghívott külföldi állam- és kormányfők. Joe Biden amerikai elnök repülőgépe vasárnap hajnalban szállt le a londoni Stansted repülőtéren.

Novák Katalin Londonba indult II. Erzsébet temetésére

Londonba indult II. Erzsébet királynő temetésére Novák Katalin köztársasági elnök vasárnap.

Felravatalozzák a királynő koporsóját a londoni parlamentben

Felravatalozzák szerdán a múlt héten elhunyt brit uralkodó, II. Erzsébet királynő koporsóját a londoni parlament legősibb épületében, a Westminster Hallban.

Novák Katalin részt vesz a királynő temetésén

Novák Katalin köztársasági elnök és férje is meghívást kapott a múlt hét csütörtökön elhunyt II. Erzsébet szeptember 19-ei temetésére – tudatta a Sándor-palota a Magyar Nemzettel.

Gyötrelmes fájdalmakat kívánt II. Erzsébetnek a halála előtt egy színes bőrű egyetemi professzor

Gyötrelmes fájdalmakat kívánt II. Erzsébetnek a halála előtt egy színes bőrű egyetemi professzor

Uju Anya, a Carnegie Mellon Egyetem professzora nem sokkal a királynő halála előtt Erzsébetet „nyomorult nőnek” és „népirtó gyarmatosítónak” nevezte, aki „egy tolvaj, erőszakoló, népirtó birodalom legfőbb uralkodója”.

Elhunyt II. Erzsébet brit királynő

Elhunyt II. Erzsébet brit királynő

II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság leghosszabb ideig uralkodó uralkodója 96 éves korában, 70 év uralkodás után elhunyt Balmoralban.

Vissza az oldal tetejére