Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: import

Pénzügyi összeomlás szélére kerülhet Ukrajna

Látványosan csökkennek az ukrán devizatartalékok, a folyamathoz akár drámai következmények is kapcsolódhatnak: államcsőd és pénzügyi összeomlás. Ukrajna jelenleg nyugati dotációra szorul és nincs abban a helyzetben, hogy teljes egészében maga határozza meg a saját sorsát alakító körülményeket – írta meg a Magyar Nemzet.

Kezdenek átszokni az oroszok a kínai árukra a nyugatiak helyett

A kínai autók, televíziók és okostelefonok veszik át a német és dél-koreai importáruk helyét Oroszországban, ahol a piacot átalakítják a nyugati szankciók és a vállalatok exodusa.

Olaszország növelte az orosz olaj importját a háború kezdete óta

Az ukrajnai háború kitörése óta nőtt Olaszország olajimportja Oroszországból, a bankok ugyanis nem finanszírozzák az egyik legnagyobb olasz olajfinomító beszerzéseit, mert az orosz tulajdonban van.

KSH: májusban 97 millió euró volt a külkereskedelmi termékforgalom aktívuma

Májusban 97 millió euró volt a külkereskedelmi termékforgalom többlete, az export 9,397 milliárd eurót, az import értéke 9,3 milliárd eurót tett ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken közzétett első becslése szerint.

"A magyar emberek munkáját dicséri a rekordnagyságú exportteljesítmény"

Errõl Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszélt az M1-en.

Titokban tárgyalt Peking és Washington

A vámvita fellángolásával párhuzamosan az Egyesült Államok és Kína tárgyalásokat kezdett a múlt héten a kulisszák mögött, ami enyhítette a befektetõk azon félelmét, hogy teljes körû kereskedelmi háború robban ki a világ két legnagyobb gazdasága között.

Franciaország Csádból és Nigériából importál migránsokat

A francia menekült- és hontalanügyi hivatal (OFPRA) elsõ küldöttsége megkezdte Csádban az olyan menekültek azonosítását, akik áttelepíthetõk Franciaországba a korábbi kötelezettségvállalásnak megfelelõen - jelentette be pénteken Pascal Brice, a szervezet vezetõje.

Rossz hír: Magyarországra is érkezett szennyezett tojás

Növényvédõ szer hatóanyagával, fipronillal szennyezett tojást és tojásterméket találtak Magyarországon is a hatóságok, a termékekben az egészséget nem veszélyeztetõ mennyiségben volt szermaradék, így fogyasztásuk nem jelent egészségügyi kockázatot, ettõl függetlenül elrendelték zárolásukat, illetve a forgalomból történõ kivonásukat - közölte a Nébih kedden.

Kína Magyarországon keresztül látja el az EU-t

Több mint tíz százalékkal nõtt az utóbbi idõben az unión kívülrõl Magyarországra érkezõ áruk értéke. Az emelkedés két ok miatt is kedvezõ: egyrészt az uniós vám húsz százaléka az ügyintézõ tagállamnál marad, másfelõl az itt vámkezelt termékek nem kerülhetnek késõbb a magyarországi feketepiacra - mondta a Magyar Idõknek Molnár Tamás, a nemzetgazdasági tárca helyettes államtitkára.

Vissza az oldal tetejére