Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: iránytû intézet

Kikerültek a baloldal érzéseit felkorbácsoló közvélemény-kutatás részletei

Lapunk birtokába került az a közvélemény-kutatás, amely a múlt héten került nyilvánosságra, s amely – a szokásos mérésekhez képest – sokkal nagyobb figyelmet kapott. Összefoglalónkból kiderül, hogy miért – írja az Index.

A Jobbik 200 ezret fizetett oldalanként a pártközeli Iránytű Intézetnek

A Jobbik 200 ezret fizetett oldalanként a pártközeli Iránytű Intézetnek

Ennek ellenére a baloldallal kokettáló párt azzal magyarázza a csúfos EP-választási kudarcát, hogy nincs elég pénze.

Harmincmilliós megbízás a Jobbik szellemintézetének

Harmincmilliós megbízás a Jobbik szellemintézetének

Egy elemzésért oldalanként mintegy 300 ezer forintot fizetett a Jobbik frakciója a gyakorlatilag csak papíron létező Iránytű Intézetnek.

Este 7:59

Ez történt ma.

A Jobbik tízmilliókat fektetett a hozzájuk hû Iránytû Intézet túlélésébe

Több mint 57 millió forintos megbízást kapott az Iránytû Intézet a Jobbik frakciójától - derül ki az Országgyûlés honlapján feltüntetett szerzõdésekbõl. A Magyar Idõk szerdai számában megjelent cikk szerint a Gyöngyösi Márton pártelnökhelyettes és Forrai Richárd által aláírt két megbízás két, illetve három hétre szólt tavaly novemberben és decemberben.

Este 7:59

A nap legfontosabb hírei!

Mélyrepülésben az Allahot dicsõítõ Vona Gábor és pártja

A Nézõpont Intézet januári felmérése szerint a Jobbik zuhanása tovább folytatódik, a közvélemény-kutató cég 2014 óta nem mért ilyen rossz eredményt a Jobbiknak. Amíg a Fidesz magabiztosan vezet, addig gyakorlatilag befagytak a pártpreferenciák a balliberális oldalon, egyik párt sem tudott javítani eddigi pozícióján.

Este 7:59

A németországi migránsok szinte egytõl egyig gazdasági bevándorlók; Botka dörgedelmei ellenére megvalósulhat az összeborulás Gyurcsánnyal Budapesten; Vona szavait saját elemzõintézete cáfolja. Ezek a nap legfontosabb hírei. +1 bónusz

Vona Gábor azt sem tudja, mi folyik a Jobbik házi elemzõintézetében

Hatalmas sikertörténetnek nevezte a Jobbik elnöke a párt néppártosodási kísérletét egy, az ATV által leközölt interjúban, azonban nagyon úgy tûnik, Vonának halványlila gõze sincs arról, mi folyik a párt saját elemzõintézetében.

Este 7:59

Lázár János feljelentést tesz a 4-es metró ügyében; eddig 400 milliót kapott a Jobbik elemzõintézete; Marine Le Pen a legnépszerûbb elnökjelölt Franciaországban. Ezek a nap legfontosabb hírei.

Vissza az oldal tetejére